V. Bystřický 22. (p.)
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 15:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Touškov vyhrál ve Zbirohu a upevnil si první místo


Branky


13

Touškov v 7. kole nečekal lehký úkol, jelikož se představil na hřišti Zbirohu. Domácím byla ve 22. minutě přisouzena penalta, kterou bezpečně proměnil Václav Bystřický. Hosté však v druhém poločase utkání během 8 minut otočili, když se dvakrát trefil Ondřej Karbusický. Touškov jednogólový náskok udržel do konce zápasu a výhrou si upevnil první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zvládli první poločas lépe

Domácí vstoupili do zápasu lépe a soupeře od prvních minut přehrávali. Ve 22. minutě se provinil faulem v pokutovém území jeden z hostujících hráčů a rozhodčí odpískal penaltu pro Zbiroh. Té se ujal Bystřický a poslal domácí tým do vedení. Hosté se prezentovali několika nebezpečnými balóny za obranu, ale branku nevstřelili. Zbiroh v prvním poločase velmi dobře bránil a soupeře do šancí nepouštěl. Ve 42. minutě přitvrdil v souboji hostující Zahradník a za svůj zákrok viděl po právu žlutou kartu. O tři minuty se žlutilo na domácí straně, když do protihráče zajel Bystřický. Kaňkou na výkonu domácích bylo zranění, které si přivodil Rada, který nebyl schopen pokračovat v zápase.

Hosté utkání během 8 minut otočili

Zranění na straně domácích se v druhém poločase projevilo. Zbiroh už nebyl tak nebezpečný jako v prvním poločase a soupeř se dostával čím dál více do hry. Touškov si v druhé půlce vypracoval několik nebezpečných příležitostí a dvě z nich dokázal proměnit. V 63. minutě udělal jeden z domácích obránců chybu a přišel o míč, soupeř toho využil a na pěkný centr od rohového praporku si naskočil Karbusický, jenž srovnal na 1-1. Domácí se rovněž dostali do několika šancí, ale neproměnili je. Naopak hosté získali po vyrovnání sebevědomí a v 71. minutě dostal pěknou přihrávku do běhu Karbusický, který vstřelil svůj druhý gól v utkání a poslal Touškov do vedení. Zbiroh byl velmi blízko vyrovnání v 85. minutě, ale po pěkné střele zazvonilo pouze břevno. Hosté si už těsný náskok pohlídali a po zisku tří bodů si upevnili první místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Město Zbiroh
Zdeněk Dubček, hráč: Musím říct, že výsledek je pro nás spíše zklamání. Za mě to byl remízový zápas. My jsme měli herní převahu v prvním poločase a po zásluze jsme šli do vedení. Soupeř byl zase lepší v druhém poločase a zápas otočil. V 85. minutě jsme měli obrovskou příležitost skórovat, ale bohužel jsme nastřelili jen břevno. Po předvedeném výkonu by utkání určitě více slušela remíza.

TJ Sokol Město Touškov
Marek Votípka, trenér: Do zápasu jsme vstoupili s respektem k soupeři, který stejně jako my dvakrát po sobě zvítězil. Na těžkém a podmáčeném terénu se nehrál pěkný fotbal. Utkání neprospěla ani branka Zbiroha z pokutového kopu ve dvaadvacáté minutě. Naši snahu o vyrovnání s lehkostí likvidovali domácí obránci. O přestávce jsme se v kabině domluvili na jiném stylu hry a soupeř začal mít problémy. Postupně se zvýšilo naše procento držení míče. Zbiroh znejistěl a začaly přicházet naše šance. Z kluků byla cítit chuť zápas nejen vyrovnat, ale i zlomit na svoji stranu. Odměna za jejich bojovnost přišla v 63. a 71. minutě, kdy se prosadil Ondřej Karbusický. Velká pochvala patří celému týmu, který hrál na hranici našich možností a dokázal otočit skóre.



Sestavy


TJ Město Zbiroh
V. Březina [-] - J. Rada [-] (46. L. Lojek [-] ) , Z. Dubček [-] , T. Urx [-] , M. Brož [-] , M. Fair [-] , V. Bystřický [-] (62. T. Pondělík [-] ) , P. Chvojka [-] , J. Huňáček [-] , M. Švehla [-] , J. Sefzig [-]

TJ Sokol Město Touškov
F. Nedvěd [-] - J. Zahradník [-] , P. Foltýn [-] (24. O. Strnad [-] ) , D. Trsek [-] , P. Havel [-] , O. Karbusický [-] , Z. Rolko [-] , F. Půta [-] , D. Fajer [-] , A. Šimice [-] , R. Voith [-]

ŽK: 45. V. Bystřický , 69. J. Sefzig , 74. L. Lojek - 42. J. Zahradník , 71. O. Karbusický , 89. D. Fajer .
Hráči zápasu: Z. Rolko , O. Karbusický .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRIPNER Karel - LIŠKUTÍN Antonín, NESVADBA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Zdeněk Kasýk
Tip experta: výhra hostů

Touškov má formu a potvrdí ji i na nepříjemném hřišti ve Zbirohu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Touškov se má na co těšit. Doufám že si vezmou dost drobáků na kolotoč.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů