2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice těsně přetlačily Chotěšov


Branky


14

Do Horažďovic přijel Chotěšov a hned od prvních minut byl lepším týmem. I přesto se domácím podařilo vsítit první branku zápasu. Avšak jejich vedení netrvalo dlouho a soupeř rychle vyrovnal. Ve druhém poločase se prosadili první opět domácí a od té doby soupeře již k ničemu nepustili. Utkání skončilo 2-1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase hosté lepším týmem

Úvod utkání začali lépe hosté. Chotěšov trpělivě držel míč na kopačkách, pěkně kombinoval a postupně si vytvořil několik dobrých příležitostí, které ovšem neproměnil. Horažďovice se vzchopily po 20 minutách hry a začaly hrozit zejména z brejkových situací. Ve 24. minutě si na přesný nákop naběhl na zadní tyč Boček a krásným volejem rozvlnil síť. Chotěšov nesložil zbraně, dál držel míč a dobře kombinoval. Výsledek se dostavil již za 3 minuty po inkasovaném gólu. Ve 27. minutě vyrovnal po krásné akci Brabec. Do konce první půle už gól nepadl, a tak se odcházelo do šaten za stavu 1-1.

Hra se vyrovnala

Chotěšov se ihned po změně stran snažil se zápasem něco udělat, ale již v druhé minutě se po pěkné akci prosadili znovu domácí, když skóroval záložník Janouškovec. Domácí se po vedoucí brance více stáhli a bránili, směrem dopředu spoléhali hlavně na brejky a nakopávané míče. Taková hra hostům neseděla a jen marně se snažili dobýt branku soupeře. K vidění bylo několik zajímavých standardních situací, které ovšem brankou neskončily. Do pár nebezpečných šancí se postupem času dostaly oba týmy, ale ani jedno mužstvo další branku nepřidalo. Horažďovice hubený náskok ubránily a utkání skončilo výsledkem 2-1. 



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Michal Šedivý, trenér: Do nové sezóny jsme vstoupili s velmi omlazeným týmem. Soupeř, jako by věděl, že naše mužstvo prošlo velkou proměnou, se nás hned od začátku snažil hodně napadat a vytvářet nátlakovou hru. Poté se nám podařilo vstřelit branku, ale soupeř prakticky ihned vyrovnal. Do 2. půle jsme vstoupili výborně a hned v 47. minutě jsme se po pěkné akci ujali vedení 2:1. Soupeř z Chotěšova již neoplýval tak dobrým pohybem jako v 1. poločasu, a tak se hra vcelku vyrovnala. My jsme měli během zbytku utkání 3 dobré gólové příležitosti, nutno říci, že soupeř také. Žádná šance se ale již neujala, a tak jsme doma o pouti získali první cenné 3 body za vítězství.

TJ Chotěšov
Jiří Multrus, hráč: Zápas jsme začali aktivně, vytvořili jsme si spoustu šancí, bohužel jsme je neproměnili. Po první vážnější šanci soupeře jsme inkasovali branku, ale nerozhodilo nás to a dál jsme praktikovali svou hru. Odměnou nám bylo vyrovnání. Druhý poločas jsme chtěli zvýšit tempo, ale opět jsme inkasovali. Soupeř zápas dohrával hodně zasunutý a taková hra nám vůbec nevyhovovala. Je škoda, že jsme nedokázali využít velké množství standardních situací. Do příštího zápasu se určitě musíme poučit z chyb, nenechat se zaskočit nakopnutými balóny a být hlavně produktivnější, což nás trápilo asi nejvíc. Tvrdých a důrazných soupeřů jako Horažďovice bude více.



Sestavy


FK Horažďovice
J. Forman [-] - J. Boček [-] , J. Janouškovec [-] (76. J. Karásek [-] ) , M. Mlnařík [-] (86. Z. Krotkovský [-] ) , A. Rojt [-] , J. Pavlík [-] , T. Jůda [-] , F. Marc [-] , J. Kodýdek [-] , M. Šedivý [-] , M. Lojík [-]

TJ Chotěšov
M. Vacek [-] - T. Vacek [-] , J. Hőnig [-] (56. V. Bednář [-] ) , J. Schamberger [-] - J. Jindřich [-] , D. Křen [-] , J. Zahoř [-] , P. Braun [-] , A. Kavka [-] (88. M. Brabec [-] ) - J. Šiman [-] (88. Š. Louda [-] ) , J. Brabec [-] (84. J. Multrus [-] )

ŽK: 67. J. Pavlík , 77. T. Jůda , 79. M. Lojík , 89. A. Rojt - 61. J. Šiman .
Hráči zápasu: T. Jůda - D. Křen .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Jakš Jan - HEBR David, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Václav Stuchl
Tip experta: výhra domácích

Souboj rozhodne domácí prostředí a kvalita domácích v záložní řadě.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích