0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 13:00

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rapid i přes územní převahu neskóroval


Branky


32

Holýšov si na hřišti Rapidu Plzeň došel pro velmi důležité 3 body. Nebyl totiž tím týmem, který by v utkání exceloval, přesto své šance dokázal proměnit a Rapid obral o všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapid dlouho na svého soupeře tlačil, ale z veškerých šancí nevykřesal ani jiskřičku naděje na přesně umístěnou střelu, než kterou by potřeboval tipér ve Sportce. Naopak Holýšov se dokázal před přestávkou prosadit, když rychle rozehraný přímý kop na středu hřiště přenesli hosté do náběhu na Davida Zavadila a ten z úhlu našel skulinku na přední tyči Liškovy brány.

 

Rapid se pak po celý druhý poločas tlačil do brány, ale kromě hráčů do ní nic dalšího nedokázal poslat. Holýšov hrozil z protútoků, které také dlouho nevycházely. A to až do samotného závěru zápasu, kdy se otevřela skulinka mezi obrannou a záložní řadou, pro míč si došel Černohorský, který mezi obránci našel Václava Šperla a ten zkušeně zakončil na 0:2. 



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Pavel Šimsa, trenér: Výsledkově nepovedený zápas se soupeřem, kterého jsme měli a určitě mohli porazit. Bohužel jsme si ale neporadili ve finální fázi a neproměnili jednu stoprocentní a několik nadějných pološancí. Naopak soupeř z první střely ve 43. minutě skóroval a pak hlídal jednogólové vedení, které ještě v závěru navýšil poté, co jsme obranu stáhli na tři obránce. Takže nám nebylo nic platné, že jsme celý zápas byli aktivnější a měli určitě více ze hry, ale prostě jsme byli málo důrazní ve vápně a v zakončení a nedali gól a naopak soupeř, který celý zápas spíše bránil a čekal co se bude dít, tak dal ze dvou střel dva góly a tudíž vyhrál. Takže se musíme zlepšit v koncovce a příště dát nějaký gól a udělat body venku.

FK Holýšov
Štěpán Hirschl, trenér: Celý zápas byl za tlaku domácích. Byli víc na míči, s čímž jsme i počítali a podle toho jsme i poskládali sestavu. Taktika byla taková, že si počkáme a nějaké brejky se povedou. Brejků mohlo být víc, trochu jsme to ve finálové části několikrát nedokázali dotáhnout. Ale dva jsme proměnili, zbytek jsme odbránili, chvilkama jsme měli i štěstí, to musím přiznat... No a nakonec pro nás zlaté tři body, jelikož Holýšov na Rapidu nevyhrál už ani nepamatuju.



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - M. Černický [-] , M. Jandík [-] (60. D. Pešek [-] ) , T. Ježek [-] , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] (83. Š. Fikrle [-] ) , R. Klekner [-] , J. Kadlec [-] (70. J. Holík [-] ) , V. Agapkin [-] (60. D. Matějka [-] ) , P. Řezníček [-] , D. Kořenek [-]

FK Holýšov
M. Zach [-] - S. Staněk [-] , R. Kraus [-] , Y. Levchenko [-] (85. A. Kozák [-] ) , T. Michálek [-] , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] , T. Vítek [-] , M. Černohorský [-] , Z. Štěpán [-] (90. T. Syrovátka [-] ) , D. Zavadil [-]

Hráči zápasu: J. Valachovič .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - BOGDAN Gabriel, SMITKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Martin Bastl
Tip experta: výhra domácích

Když jsme na Rapidu hráli my, hřiště nebylo hezký a fotbal taky ne. Ale domácí jsou asi zvyklí, tak si doma nechají 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích