M. Malý 77.
1:2
(0:2)
7. I. Bogár
25. I. Bogár (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2022 16:30

1.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Překvapení kola! Jinočany vezou tři body z Milína


Branky


77. M. Malý - 7. I. Bogár , 25. I. Bogár (p.)
6

Milín si v minulém kole poradil s Klecany, které porazil jednoznačně 3:0. Dnes proti němu stály Jinočany, které na druhou výhru v probíhajícím ročníku čekají už šest zápasů. Červenobílí se dočkali dnes, a to poměrně překvapivě proti papírovému favoritovi. Značný podíl na senzačním vítězství má útočník Igor Bogár!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty a Bogárova one-man show

Domácí do zápasu nevstoupili vůbec dobře, když hned na začátku faulovali v nebezpečné blízkosti branky jednoho z hráčů soupeře a Jinočany měly k dispozici přímý kop z velice slibné vzdálenosti. Balón si připravil útočník Igor Bogár a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Jinočany se tak v Milíně ujaly vedení.

 

Hosté nadále hrozili z rychlých brejků a hráli ze zabezpečené obrany, do které se domácím borcům těžko dostávalo.

 

I přesto však měli milínští po dvaceti minutách hry vyrovnání na kopačce. Po faulu na Kvídu, který se odehrál v pokutovém území, totiž kopali penaltu. K té se postavil Karel Soldát, svou střelu ale poslal nad branku.

 

Domácí tak promrhali obrovskou šanci na vyrovnání a o pět minut později je to mrzelo dvakrát tolik. Po faulu Matěje Zákouckého totiž jinočanští také zahrávali penaltu. Igor Bogár byl narozdíl od svého zelenobílého kolegy úspěšný, a Jinočany tak díky němu vedly v Milíně už 2:0.

 

Hosté do poločasu vedení udrželi, a do kabin se tak šlo za překvapivého stavu 2:0 pro Jinočany.

 

Obrat se nekonal

Milín měl po celou druhou půli převahu a obléhal jinočanskou branku.

 

Vytěžit dokázal ale pouze jeden gól, a to když se v 77. minutě z dorážky prosadil Martin Malý.

 

Hosté hráli velice zodpovědně především v obraně a výsledek si dokázali pohlídat.

 

V Milíně se tak zrodilo překvapení kola, kdy zde po téměř měsíci zvítězily Jinočany.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Ligmet Milín
Miroslav Obdržal: Těžko se mi o tom mluví. První gól padl po naší chybě a nevyužili jsme penaltu. Následně jsme dostali druhý gól znovu po naší chybě, kdy jsme byli nuceni řešit situaci faulem. Celou druhou půli jsme měli tlak, ze kterého jsme dali ale pouze jeden gól. Byl to takový zápas, ve kterém jsme se porazili vlastními chybami. Jinočany hrály druhou půli zkušeně zezadu, nikam se nehrnuly a spoléhaly na rychlé brejky, takže bylo těžké překonat ten jejich obranný val.

FK Jinočany
Josef Beránek: Nevím, jestli výhra byla zasloužená, ale došli jsme si pro ni. Obrannou hrou, ne žádným útočným koncertem. Kvalitní obrana nás ctí, tak chceme hrát. Hrát na brejky a když bude ta možnost, tak soupeře zatlačit. Dnes jsme si tu obrannou fázi vyzkoušeli velice a z toho jsme vycházeli. Pomohli jsme si standardními situacemi a dovedli jsme zápas do úspěšného konce.



Sestavy


TJ Ligmet Milín
J. Poplštein [-] - J. Kvída [-] , J. Obdržal [-] , L. Rom [-] , J. Pastyrik [-] (66. R. Švehla [-] ) - M. Pohořálek [-] , M. Malý [-] , M. Zákoucký [-] (46. O. Vrkoč [-] ) , K. Soldát [-] , L. Kunc [-] - S. Gabriel [-]

FK Jinočany
P. Rams [-] - A. Petrouš [-] , M. Ambrus [-] (80. F. Vostracký [-] ) , P. Kalaš [-] , P. Vávra [-] (66. O. Rybka [-] ) - M. Macek [-] (60. J. Nový [-] ) , J. Řehák [-] (62. ) , M. Pospíšil [-] , M. Pivrnec [-] , I. Bogár [-] - J. Sedláček [-] (54. A. Milner [-] )

ŽK: 6. L. Kunc , 76. S. Gabriel - 71. I. Bogár , 85. J. Nový .
Počet diváků: 85.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Igor Bogár
Tip experta: výhra hostů

Zlepšujeme se každým zápasem a o víkendu jsme byli blízko výhře. Tentokrát to klapne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích