0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

7.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané střetnutí mezi rezervou Kladna a Vestcem dopadlo lépe pro hostujícího favorita


Branky


8

Kladenská rezerva si v minulém kole poradila na půdě královédvoreckého béčka, které porazila 3:1 a v tabulce jí před utkáním patřilo dělené třetí místo. Její dnešní soupeř, Viktoria Vestec, se v tabulce před utkáním také dělil o místo, nýbrž o to první. Po dnešním klání se nic nezměnilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez gólu, šance na obou stranách

Utkání bylo od začátku vyrovnané a šancí bylo k vidění na obou stranách, trochu více ze hry ale měli přeci jen hosté.

 

Nejblíže měl ke vstřelení úvodní branky utkání hostující Kalod. Vestecký fotbalista se ve 30. minutě dobře uvolnil a na domácího Cimrmana vyslal pěkný pokus, který ale skončil pouze na pravé tyči soupeřovy branky.

 

První poločas tak skončil bezbrankově 0:0.

 

 

 

Rozhodl hostující Ježdík

Hned zkraje druhé půle měl nadějnou příležitost ke skórování domácí Jančí, který unikal sám na hostujícího Víška. Na poslední chvíli ho ale ze střeleckého úhlu dokázal vytlačit Hendrych a následný centr skončil vedle Víškovy svatyně.

 

V 55. minutě se v další vyložené šanci objevil tentokrát Dostál, který využil ztráty balónu Matysíka a unikal sám na hostujícího brankáře. Víšek ale ve spolupráci s Ježdíkem veškeré kladenské naděje na skórování zhatil.

 

V 65. minutě předvedl Vestec povedenou akci. Vidlička prošel přes obránce po pravé straně a zpětnou přihrávkou uvolnil Matysíka. Na jeho centr do vápna si naběhl Kalod, jehož hlavičku zastavilo břevno. Na odražený míč nejlépe zareagoval Jiří Ježdík a pohodlně ho doklepl za záda Cimrmana. Hosté tak vedli 1:0.

 

Ve zbyktu utkání byli lepší hosté, které vedoucí branka nakopla a šancí k navýšení náskoku měli několik. Druhý gól se ale Viktorce vstřelit nepodařilo.

 

Kladenská rezerva tak doma podlehla prvnímu Vestci 0:1.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Kladno B
Tomáš Abrham: Nastoupili jsme proti obrovské kvalitě a zkušenosti. Myslím si ale, že z naší strany to byl dobrý zápas, který jsme odmakali a drželi jsme se i fotbalově. Zkušené mužstvo dělá zkušeným to, že dokáže zvítězit na jeden gól, a to se bohužel potvrdilo. Šanci, kterou měli, proměnili. My jsme naše šance nedotáhli do konce a v tom byl ten rozdíl. Jinak celkově utkání bylo velice fotbalové, mělo tempo, nasazení a pro naše mladé kluky určitě veliká škola.

TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka: Dnes vezeme tři body z venku, které považuji za hodně cenné. Kladno nastoupilo s velmi mladou sestavou a spoustou kluků z širšího kádru A-týmu, ale bohužel už při rozcvičce jsme zjistili, že největším soupeřem nám bude terén, který byl na hřišti v Unhošti velmi nekvalitní, a navíc asi správce zapomněl koupit benzín do sekačky. V první půli jsme byli jasně lepší, soupeře jsme nepustili z vlastní půle, ale bohužel gólových šancí jsme si moc nevytvořili a když už tak Ríša Kalod trefil tyč nebo to skončilo v rukavicích velmi solidního gólmana Kladna. Ve druhé půli mladíci z Kladna hru vyrovnali a místy byli i lepším týmem, ale ve finální fázi jim něco chybělo a nám vyšla standardní situace. Vedení 1:0 jsme udrželi až do konce, i když jsme dva až tři góly měli přidat. Je to škoda, jelikož jsme se strachovali o výsledek až do konce. Konečně jsme ale udrželi čisté konto a tři body nám dávají velkou šanci na záchranu.



Sestavy


SK Kladno B
A. Cimrman [-] - M. Šnobl [-] , O. Noll [-] , J. Kolářský [-] , J. Rottner [-] , F. Jančí [-] , L. Pospíšil [-] , T. Abrham [-] , M. Veiner [-] , A. Klvaň [-] , D. Dostál [-]

TJ Viktoria Vestec
P. Víšek [-] - D. Silovský [-] , V. Ježdík [-] , J. Ježdík [-] (89. O. Vlasák [-] ) , J. Maňák [-] , J. Michálek [-] , R. Matysík [-] , M. Říha [-] (87. M. Hlubuček [-] ) , V. Vidlička [-] , M. Hendrych [-] , R. Kalod [-]

ŽK: 35. J. Ježdík , 39. V. Vidlička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kuba Michal - ROTH Patrik, TVAROH Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Tomáš Abrham
Tip experta: remíza

Pro nás výzva, hosté disponují vysokou kvalitou a zkušeností.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích