Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 15:00

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemanice dostaly další gólovou nálož


19

Přetrvávající problémy Nemanic s hráčským kádrem se opět podepsaly na dalším utkání, tentokrát v Třeběticích. Domácí celek nastřílel hostům celkem deset branek. Nemanicím nezbývá než doufat, že během pauzy před jarním kolem posílí svůj tým a herně se zase zvednou. V 6. kole je čeká utkání na domácí půdě s Jistebnicí a Třebětice sehrají těžký zápas s vedoucím mužstvem Bernartic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Marek Černoch (trenér): Soupeř k utkání přijel v oslabené sestavě a už od začátku bylo vidět, že to bude jen o nás jak k zápasu přistoupíme. Kluci nic nepodcenili což je důležité a zápas jednoznačně opanovali a zaslouženě bereme tři body.




Sestavy


FK Sokol Třebětice
P. Urbánek [-] - D. Kelbler [-] (60. M. Trávníček [-] ) , O. Černoch [-] , J. Chvátal [-] , R. Tříletý [-] , V. Novák [-] (67. T. Přívětivý [-] ) , P. Kelbler [-] , P. Švarc [-] (85. V. Zejda [-] ) , R. Nehyba [-] , V. Habr [-] , V. Havlík [-]

SK Nemanice
J. Nováček [-] - J. Hucek [-] , P. Brož [-] , M. Voráč [-] , M. Matoušek [-] , D. Vančura [-] , L. Mestl [-] , J. Čermák [-] (60. . Sládek [-] ) , L. Jirásko [-] , D. Kopačka [-] , P. Anýž [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: DIMITROV Nikolaj - KŘÍŽ Karel, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Klukům z Třebětic se první domácí utkání moc nevydařilo, tímto věřím, že divákům spraví chuť v druhém domácím zápase a zvítězí o více než dvě branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích