Domácí neporazitelnost Borku ukončila Nová Bystřice


Branky


11. M. Kocina - 55. D. Frühauf (p.) , 60. J. Janoušek , 78. D. Frühauf
19

Domácí neporazitelnost v soutěžních utkání trvala téměř čtyři roky. Každá série ale jednou končí a ta borecká skončila teď. Na Borek dorazilo mužstvo Nové Bystřice, které má ve svém středu hned několik zkušených a velmi dobrých fotbalistů. Domácím stále ještě chyběl zraněný M.Leština a O.Vaník, drobný lékařský zákrok podstoupil J.Houška v práci byl D.Eliáš a dlouho době je zraněn D.Hájek.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

DO KABIN ŠLI DOMÁCÍ ZA STAVU 1-0

Od prvních minut se hrál svižný fotbal na obě strany. Obě mužstva se snažili o rychlý kombinační fotbal čemuž nahrával i mokrý trávník. V 11.minutě se k míči dostal na vápně O.Hanžl prostrčil ho na Martina Kocinu a ten otevřel skóre zápasu 1-0. Vyrovnat mohl P.Bobál, který využil zaváhání domácích stoperů vše ovšem zachránil gólman M.Pytel. Na druhé straně centr J.Endlichera orazítkoval tyč hostující branky a následnou dorážku M.Kocina prováhal. Na druhé straně střelu směřující pod břevno vyrazil M.Pytel na roh. Do poločasu už gól nepadl a tak odcházeli do kabin spokojenější domácí.

 

HOSTÉ VÝSLEDEK OTOČILI TŘEMI GÓLY

Hosté vstoupili do druhé půle velice aktivně. Dobře kombinovali neztráceli balóny a postupně dostávali domácí pod tlak, který vyvrcholil v 55.min. K odraženému míči ve vápně se dostal P.Bobál a byl faulován R.Horejšem. PENALTA. Té se ujal zkušený David Frühauf a s přehledem srovnal na 1-1. Vrátit domácím vedení mohla trojice Severa,Kocina,Baščevan, ale jejich rychlý brejk gólem neskončil. A tak udeřili znovu hosté. V 60.min si na centr nejvýše vyskočil Jakub Janoušek a s pomocí tyče poslal míč hlavou do sítě 1-2. Domácí poté vrhli všechny své síly do útoku, ale ke gólu to nevedlo. Naopak se otvírali okénka pro brejkové situace hostů a z jedné takové padla i třetí branka. Hostující útočník zřejmě využil ofsajdového postavení na polovině hřiště a ve dvojici postupoval na gólmana Pytla před kterým volil přihrávku na volného Davida Frühaufa a bylo to 1-3. Zápas už se potom jen dohrával a hosté si zaslouženě odvezli 3 body.

 

 

AUTOR: RADEK HOREJŠ



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Radek Horejš: Přijel k nám velice silný a zkušený manšaft, který předváděl pěkný fotbal a zaslouženě si odvezl všechny body. My se musíme dát dohromady a pořádně se připravit na Ševětín.




Sestavy


FK Borek
M. Pytel [-] - M. Michal [-] , J. Čermín [-] , J. Endlicher [-] - R. Horejš [-] , D. Šťastný [-] , M. Kocina [-] , O. Hanžl [-] , J. Frank [-] - V. Baščevan [-] - M. Severa [-] (63. M. Bukovinský [-] )

TJ Jiskra Nová Bystřice
P. Podolský [-] - R. Schmidt [-] , A. Benkovský [-] - J. Schramhauser [-] , P. Celý [-] (76. J. Hojný [-] ) , J. Janoušek [-] (84. A. Janata [-] ) , L. Králíček [-] , J. Kubeš [-] , D. Frühauf [-] - P. Bobál [-] - R. Schramhauser [-]

ŽK: 43. D. Šťastný , 54. R. Horejš - 87. P. Bobál .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PÁNEK Milan - POJAR Pavel, VODIČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 10. 2022 18:48
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů