Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2022 16:30

1.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další výprask pro Jíloviště! Od Vestce doma dostalo pět gólů


6

Jílovišti se v poslední době příliš nedaří. Po prohře s Klecany přišel výprask od Chlumce a i dnes to bylo pro domácí mužstvo kruté. Viktorka Vestec potvrdila vynikající formu se vším všudy a jednoznačně zvítězila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky v domácí síti

Do utkání vstoupili aktivněji fotbalisté domácího celku. Pokus Wágnera po spolupráci Soldáta s Vrabcem ale za zády Víška neskončil.

 

Ve 13. minutě se dostali do vedení hosté. Po vráceném míči do vápna od Matysíka se hlavou prosadil Jakub Michálek. Viktorka Vestec se tak ujala vedení.

 

Domácí se snažili o vyrovnání, precizně hrající obrana hostujícího mužstva jim toho ale příliš nedovolovala.

 

Ve 25. minutě byl před hranicí vápna faulován Matysík a hosté měli k dispozici přímý kop z velice slibné vzdálenosti. K němu se postavil Jiří Ježdík a povedenou střelou nedal domácímu brankáři šanci. Vestec tak vedl 2:0.

 

Neuběhlo ani pět minut a hosté vedli už 3:0. Výborně hrající Matysík skóroval po přihrávce Říhy.

 

Nic dalšího už úvodní dějství nepřineslo, a poločasové skóre tak bylo 3:0 pro hostující mužstvo.

 

Další dva góly Viktorky

Hned zkraje druhé půle vstřelili hosté čtvrtou branku. Kalodovu gólovou radost ale zmařil ofsajd. Skóre se tak neměnilo.

 

Domácí se snažili vstřelit kontaktní branku, vestecká obrana i Víšek ale byli pozorní a soupeře do šancí moc nepouštěli.

 

V 54. minutě získal balón na levé straně u rohového praporku obránce Jiří Ježdík a jeho centr zapadl překvapenému brankáři za jeho záda. Hosté tak vedli 4:0.

 

V 75. minutě byli domácí blízko ke vstřelení alespoň kontaktního gólu. Soldátovu střelu ale zastavilo břevno.

 

Zhruba deset minut před koncem přidali hosté pátou branku. Po zaváhání domácí obrany vsítil svou druhou branku v utkání Jakub Michálek.

 

Jíloviště tak doma podlehlo Viktorce Vestec 0:5.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jíloviště
Tomáš Šorna: Zápas se nám absolutně nepovedl. Soupeř nás od začátku přehrával ve všech směrech a zaslouženě vyhrál. Nejtěžší soupeř prozatimního průběhu sezony v kombinaci s naším výkonem odpovídá výsledku.

TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka: Na Jílovišti je to vždy boj, ať už A-tým nebo B-tým Vestce to tady nemá nikdy jednoduché. Malé hřiště svědčí spíš domácím, samé souboje, hodně centrů a standardních situací. Dnes jsme však domácí k ničemu nepustili a přesvědčivě a zaslouženě vyhráli. Výsledek je ještě poměrně milosrdný, jelikož šancí jsme měli ještě tak na dva až tři góly. Člověk se stále učí a dnes jsme se všichni dověděli zase něco nového, a to když náš stoper odehrál míč do zámezí a poté ho dost nevybíravě dohrál ve skluzu útočník Jíloviště. Teď cituji pana rozhodčího "Já nemůžu pískat faul, když je balón mimo hru." Asi moderní pravidla.



Sestavy


TJ Jíloviště
D. Páleník [-] - M. Wágner [-] (46. Š. Frank [-] ) , A. Boruta [-] , C. Golovko [-] , F. Janoušek [-] , O. Vrabec [-] , J. Rajnoch [-] (66. D. Malý [-] ) , O. Walter [-] , V. Janoušek [-] , L. Soldát [-] , T. Šorna [-]

TJ Viktoria Vestec
P. Víšek [-] - R. Kalod [-] (75. J. Ptáček [-] ) , V. Ježdík [-] , J. Ježdík [-] (75. O. Vlasák [-] ) , J. Maňák [-] , J. Michálek [-] (83. R. Adámek [-] ) , R. Matysík [-] , M. Říha [-] (83. T. Bartusek [-] ) , V. Vidlička [-] (46. M. Hlubuček [-] ) , M. Hendrych [-] , P. Pecinovský [-]

ŽK: 44. C. Golovko .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Igor Bogár
Tip experta: výhra hostů

Rozjetý Vestec bude opět brát tři body.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů