0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedovice zvítězily počtvrté v řadě


Branky


27

V sobotu přivítala Sedlice favorita soutěže ze Sousedovic. Tým vedený kapitánem Hrachem ještě neokusil chuť porážky a byl po třech kolech stoprocentní. Hráči Sedlic chtěli zase navázat na výhru 2-1 v Bavorově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už od samého začátku zápasu měl převahu právě favorit ze Sousedovic. Akce hostů ale končily na výborné domácí obraně. Postupně Sedlice tlak otupily a vyrovnaly hru. Bohužel ale fanoušci do konce prvního poločasu žádnou gólovou akci neviděli a tak poločas skončil díky skvěle chytajícím brankářům bez branek.

Druhý poločas se dál nesl, stejně jako první, ve velice vyrovnaném a atraktivním fotbale, který bez přestávky bavil okolo osmdesáti fanoušků. Ti se nakonec dočkali i branky, kterou dokázali vsítit hosté. Střelec Josef Šourek využil nedorozumění domácí obrany a díky své aktivitě poslal v 62. minutě Sousedovice do vedení. Pro Šourka to byla již osmá branka v letošním ročníku. Domácí se nechtěli vzdát a hnali se za vyrovnáním. Hosté ale díky svojí urputností udrželi čisté konto a připsali si tak čtvrté vítězství 1-0.



Ohlasy k zápasu



FC Znakon Sousedovice
Radek Pintíř - trenér: Do zápasu jsme vstoupili aktivněji, ale naše akce končili před velkým vápnem domácích. Nevycházela nám kombinační hra a po chybách v rozehrávce se soupeř dostával postupně do hry. Branku jsme vstřelili po důrazu Pepíka Šourka, který využil nedorozumění brankáře s obráncem. V závěru měli domácí možnost ke skórování po mnoha standardních situacích, ale s velkou vůlí a bojovností jsme udrželi čisté konto. Zápas byl více bojovný než fotbalový. Příští zápas přivítáme na svém hřišti Vacov.



Sestavy


TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - M. Běloušek [-] , P. Koutenský [-] , D. Houzar [-] - D. Janoušek [-] , J. Čabrádek [-] , M. Zíka [-] , Z. Mikeš [-] , J. Petráš [-] - D. Dumský [-] , J. Panuška [-]

FC Znakon Sousedovice
T. Holý [-] - J. Hrach [-] , J. Šourek [-] , D. Petráň [-] , M. Hromíř [-] , O. Vaněček [-] , Š. Fábera [-] , P. Masák [-] , D. Marcinko [-] , L. Duba [-] , M. Křiváček [-]

ŽK: 91. M. Hromíř .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Eibl Lukáš - TUPÝ Petr, HOŠEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Jan Hrach
Tip experta: výhra hostů

Čeká nás těžký soupěř, ale věřím, že prodloužíme vítěznou sérii a odvezeme si všechny body. 1:3

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů