1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 10:15

3.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bohunicích se body dělily


Branky


9

Dvě branky v posledních deseti minutách znamenaly dělbu bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Oba týmy přidaly po jedné brance



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Bohunice
TJ Tatran Bohunice (web): Velice těžko se hodnotí zápas, když ještě 30 vteřin před koncem zápasu jsme sahali po vítězství. Do Bohunice přijela juniorka FC Vysočiny Jihlavy, tedy mladé a houževnaté mužstvo. První poločas byl vyrovnaný a zmínku stojí naše gólová šance Kokorského, který bohužel neumístil svoji hlavičku sám před hostujícím brankářem mezi tři tyče. Ve druhé poločase jsme byli lepším mužstvem, kontrolovali jsme hru a vytvářeli šance primárně ze stran. O branku se postaral po rohovém kopu Bednáře, Nikolas Burčík, a my jsme tak šli 10 minut před koncem do vedení. Hosté vrhli všechny své síly do útoku a z poslední akce zápasu po nákopu do vápna a závaru překonali Kunického. Smolný závěr zápasu však nemůže zastínit náš povedený výkon z celého jeho průběhu, za který si naši hráči zaslouží pochvalu. Teď máme po náročném týdnu čas na odpočinek, a o víkendu zavítáme do Bystřice, kde budeme chtít urvat všechny 3 body.

FC Vysočina Jihlava B
Kamil Průša (trenér): Teď, bezprostředně po zápase, jsme určitě šťastnější než domácí. Myslím, že jsme viděli velmi zajímavé utkání. V první půli jsme byli lepším týmem. Měli jsme dobrý pohyb, více drželi míč a kombinovali. Bohužel jsme nic nedohráli až do finále. Do druhé půle domácí doslova vlétli. Hru neuvěřitelně oživil střídající Ševčík, který nás zlobil svými rychlými průniky. My se také jednou dostali do stoprocentní šance, ve které Kunický vychytal Mišku. Zde se mohlo utkání zlomit na naši stranu, ale bohužel se tak nestalo. Bohunice tak pokračovaly ve své dominanci. Když už se zdálo, že jsme všechny nebezpečné situace a šance domácích přežili, tak jsme nezvládli obranný rohový kop a domácí šli do vedení. Uznávám, že za druhou půli zaslouženě. My však nesložili zbraně. V samotném závěru jsme si vytvořili dvě standardní situace a z té druhé v nastaveném čase vyrovnali Irodotosem, který využil Pekárkovu zpětnou přihrávku. Získaného bodu si musíme nesmírně vážit. Kluci se dnes absolutně vydali. Za dnešní utkání určitě získali spoustu cenných zkušeností.



Sestavy


TJ Tatran Bohunice
D. Kunický [-] - M. Král [-] , F. Kotoun [-] , A. Krejčí [-] , D. Řeřucha [-] - S. Kopáč [-] (46. R. Ševčík [-] ) , J. Kokorský [-] (67. A. Rolinek [-] ) , D. Bednář [-] , M. Pavlíček [-] , I. Lacko [-] (86. J. Krejčíř [-] ) - N. Burčík [-] (89. P. Martinek [-] )

FC Vysočina Jihlava B
D. Leška [-] - D. Jiřík [-] , I. Christodoulou [-] , P. Mikuška [-] - M. Lokvenc [-] (60. T. Trojan [-] ) , D. Procházka [-] , J. Jiroušek [-] (69. J. Pekárek [-] ) , M. Miška [-] (85. J. Staněk [-] ) , M. Fila [-] - T. Bulička [-] (69. V. Wiederlechner [-] ) , A. Savi [-]

ŽK: 25. D. Řeřucha - 13. A. Savi , 35. M. Lokvenc , 80. J. Pekárek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: EHRENBERGER Tomáš - BRÁZDIL Petr, VAŘACHA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: František Kuldan
Tip experta: výhra domácích

Bohunice mají dobře složený tým se zkušenými hráči a body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích