J. Henzl 42.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 15:00

10.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár přehrál Lanžhot


Branky


42. J. Henzl
8

Souboj ve Žďáře dopadl lépe pro domácí celek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Proti sousedu v tabulce začali útočně domácí a ve 2. minutě šla střela z vápna jen těsně vedle. V 6. minutě se uvolnil ve vápně Henzl, ale jeho střela mířila také nad branku. Ve 20. minutě se dostal ke slovu také domácí kanonýr Šerý, ale jeho střelu z bezprostřední blízkosti zneškodnil hostující brankář Žúrek. Domácí byli nadále jasně lepší, a tak nakonec ve 42. minutě se dostal ke střele v levé části vápna Henzl a jeho volej si našel místo v horním růžku hostující branky - 1:0.

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhém poločase začali hosté útočně a rychlé akce vedli převážně z pravé strany hřiště. Ve všech případech však byla připravena domácí obrana nebo tým podržel svými zákroky Jícha. Následně si začali vytvářet šance i domácí, ale velký závar před brankou v 75. minutě gólem neskončil. Také další střelu Šerého v 77. minutě zneškodnil Žúrek a domácí obrana odvrátila případnou dorážku na roh. Závěrečná šance domácích v 80. minutě skončila po rohovém kopu nad brankou. A když už se hosté nedostali k závěrečnému tlaku mohli jsme slavit důležité tři body a posun na páté místo divizní tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Václav Pohanka (trenér): Na soupeře jsme byli připraveni a odehráli jsme nejlepší podzimní zápas. Škoda, že jsme po prvním poločase nevedli o více branek. Po přestávce hrál vyrovnaný zápas. Nedali jsme šance a o výhru jsme se strachovali až do konce.

TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Viděli jsme další vyrovnaný zápas, který rozhodl náš slabý výkon v prvním poločase, v jehož závěru jsme dostali branku. Naše výkony na hřištích soupeřů jsou mi záhadou, jak vyjedeme za Lanžhot, jsme rázem poloviční. Loni jsme soupeře dokázali kombinačně zatlačit a přehrát je, ale letos takto venku nedominujeme. Stačí na nás, když soupeř trošku přitvrdí a nedokážeme se prosadit. Aktuálně nejsme ve stavu, že bychom soupeře na jeho hřišti dokázali přehrát a čelo tabulky se nám pomalu vzdaluje.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - P. Fiala [-] , J. Nedvěd [-] , P. Severa [-] (90. M. Srnský [-] ) , D. Novotný [-] (35. O. Starý [-] ) , J. Henzl [-] , M. Šerý [-] , T. Vokoun [-] , Č. Vitásek [-] , R. Kunstmüller [-] (46. T. Trojánek [-] ) , R. Sodomka [-] (86. A. Homolka [-] )

TJ Sokol Lanžhot
D. Žúrek [-] - P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , D. Bogdalík [-] (46. M. Malacka [-] ) , P. Šenk [-] , T. Ravas [-] (46. N. Mihál [-] ) , A. Pidruchnyi [-] , R. Kleiber [-] , J. Kosorin [-] , T. Milota [-] , S. Milota [-]

ŽK: 19. T. Vokoun , 35. R. Sodomka , 90. J. Henzl - 16. P. Mikúšek , 90. A. Pidruchnyi .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: FABEŠ Roman - KRONDRÁF Jan, ŠVEHLA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů