J. Coufal 57. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 15:00

9.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár veze z Havlíčkova Brodu tři body


Branky


57. J. Coufal (p.) - 3. M. Šerý , 92. M. Šerý
8

Šerý brankou v závěru potvrdil zmar domácího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Start do utkání se vyvedl lépe hostům a ve 3. minutě se po chybě obrany domácích dostal k míči Šerý, který střelou do prázdné branky otevřel účet zápasu - 0:1. První poločas ale moc fotbalové krásy nepřinesl, protože do prostoru obou branek šla jediná střela. Poločas tak skončil jednobrankovým vedením hostů.

 

Hosté v závěru rozhodli

Druhý poločas opět začali lépe hosté, ale hlavička po rohovém kopu z bezprostřední blízkosti mířila do náruče Soukala. Poté přišla 57. minuta a nařízený pokutový kop pro domácí po faulu hostujícího hráče. Ten bezpečně proměnil Coufal a začínalo se od začátku - 1:1. Zápas byl po vyrovnání otevřenější a Jícha se vyznamenal, když nohou chytil střelu domácích. V 86. minutě došlo u postranní čáry k faulu a Bureš uviděl rovnou červenou kartu. Po tomto trestu se paradoxně více do šancí dostávali hosté, ale Šerý mířil do tyče a Nedvědův přímý kop mířil nad. V 92. minutě domácí nesmyslně faulovali pět metrů za vápnem a nařízený přímý kop poslal Šerý s pomocí tyče do branky Soukala - 1:2. Vzápětí se pískal konec a již se ani nerozehrávalo ze středového kruhu. 



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
P. Soukal [-] - L. Bouma [-] (59. M. Sikora [-] ) , J. Pavlas [-] , V. Novák [-] , A. Dejl [-] , J. Coufal [-] , M. Pavlík [-] , D. Fikar [-] , L. Dočkal [-] , M. Cakl [-] , R. Turek [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - P. Fiala [-] , J. Nedvěd [-] , P. Severa [-] , R. Sodomka [-] (66. M. Bureš [-] ) , T. Trojánek [-] (66. D. Novotný [-] ) , O. Starý [-] (81. M. Pelikán [-] ) , M. Šerý [-] , T. Vokoun [-] , Č. Vitásek [-] , J. Henzl [-]

ŽK: 45. J. Pavlas , 55. J. Coufal , 66. A. Dejl , 90. M. Pavlík - 40. T. Vokoun , 69. P. Fiala , 79. M. Šerý . ČK: 86. M. Bureš .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ZAVŘEL Josef - LABAŠ Roman, SIVERA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Řezáč
Tip experta: výhra hostů

Žďáru se daří odveze si 3 body, výhra hostů - 0:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů