P. Rubý 21.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 14:30

12.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza Frýdku-Místku se Znojmem


Branky


10

Jasným tahákem a šlágrem 12. kola MSFL byl zápas druhého Hlučína, který v minulém týdnu vyřadil v MOL Cupu ligového lídra z Plzně, s první Kroměříží. V dalších utkáních pak chtěl Frýdek-Místek konečně tři body, ale z domácího duelu se Znojmem si nakonec odnáší jen bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Domácí si od úvodních minut vyvinuli menší tlak a v 16. minutě mohli slavit úvodní branku.

Dominik Konečný svým centrem z pravé strany našel uvnitř vápna Patrika Rubého, jenž zakončil kolem gólmana Františka Chmiela do levé části brány - 1:0.

O tři minuty později to málem bylo o dva góly. Rubý ze standardní situace poslal míč na zadní tyč Jakubu Massaniecovi, který se snažil dostat míč do vápna, ale ten se odrazil k hranici šestnáctky proti noze Nevřely, jeho tvrdá rána orazítkovala pouze pravou tyč.

Následně se do hry dostalo také Znojmo.

Ve 40. minutě se domácí bek dopustil fatální chyby, když jako poslední hráč přišel o balón, který mu ukradl Bakaramoko Baikoro. Ten následně z pravé strany vápna našel na druhé straně volného Josefa Čtvrtníčka, který doklepl do prázdné svatyně - 1:1.

Skóre zůstalo beze změny

O poločasové přestávce začalo silně pršet a terén se tak stal velmi těžkým.

První vážnější moment se stal v 59. minutě, neboť se po tečovaném centru Rubého dostal do zakončení Velner, ale hostující Chmiel skvělým zákrokem zachránil svůj tým.

Rozhodnout o vítězi utkání mohlo deset minut před koncem Znojmo, ale Čtvrtníček minul prázdnou svatyni domácích.

Více už se v utkání nestalo a oba soupeři si připisují po bodu.

Frýdek-Místek čeká v týdnu fotbalový svátek, když se v MOL Cupu utkají s Libercem. Naváže na úspěch Hlučína?



Ohlasy k zápasu


MFK Frýdek-Místek
Robert Pištěk - trenér: „Jsem zklamaný z výsledku, protože bod je málo, ještě když vezmu v potaz, že jsme velmi dobře rozehráli první poločas, dali jsme gól a mohli jsme další přidat. Nastřelili jsme tyč, přestřelili bránu a poté přišla velká hrubka v obraně a rázem bylo srovnáno. Mančaft to samozřejmě postihlo. Druhý poločas byl boj na obou stranách. Jsem spíše zklamaný z výsledku, než naštvaný, protože hráčům nemůžu nic moc vytknout, protože byli zapálení pro hru, rvali se, jezdili. Bohužel nás stále sráží ukvapenost směrem nahoru, protože řadu útoků řešíme zbrkle, chceme hrát neustále do zakončení místo toho, abychom míč podrželi, soupeře rozběhali, uhráli si jej. To mě mrzí a musíme na tom zapracovat. Myslím si ovšem, že po těch týdnech, kdy se nám herně vůbec nedařilo, to dnes byl obrovský rozdíl, takže za to kluky chválím. Od výkonu v první půli se tak musíme odpíchnout dál a doufám, že nyní už to bude mít jenom vzestupnou tendenci. Nyní už jsme hlavami doma s Libercem, bude to pro Frýdek svátek a budeme se snažit Slovan co nejvíce potrápit."




Sestavy


MFK Frýdek-Místek
M. Gergela [-] - P. Rubý [-] , T. Hykel [-] , M. Kovařík [-] , J. Martiník [-] (82. T. Kirschner [-] ) , P. Zupko [-] (71. M. Kostka [-] ) , D. Konečný [-] , M. Velner [-] , J. Massaniec [-] , J. Blejchař [-] , J. Nevřela [-]

1. SC Znojmo FK
F. Chmiel [-] - D. Komínek [-] , M. Goncalves [-] , J. Mrkva [-] , R. Russmann [-] , J. Čtvrtníček [-] , B. Baikoro [-] (92. P. Bartůněk [-] ) , M. Krakovčík [-] , M. Kilibarda [-] (63. F. Pálfi [-] ) , L. Lukčo [-] , A. Kartišovs [-]

Počet diváků: 208. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - HABERMANN Lubomír, ŠAFRÁN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 14:12
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 20:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 16:34
Václav Horyna

Expert: Dominik Mládek
Tip experta: výhra domácích

Frýdek má kvalitní hráče a se Znojmem, kterému se letos nedaří, zvítězí. Tipuji jedničku.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 17:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 19:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 15:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 14:58

Tip: výhra domácích