0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 15:30

11.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krajské derby nemá vítěze. Trutnov ani Bydžov nedokázaly skórovat a musely se spokojit s remízou


Branky


11

Poprvé v sezóně musel domácí tým přesunout utkání na umělou trávu, což mohlo mít na herní projev obou týmů určitý vliv. Zatímco domácí si jedním bodem udrželi sedmé místo, tak Bydžov nutně potřeboval body tři. Týmy na spodku tabulky začínají sbírat body pravidelně a každá ztráta je přibližuje sestupovým vodám. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou šanci domácích nevyužil Slavík

Bylo to téma, které mohlo mezi fanoušky přinést určitou nervozitu, protože nikdo neměl tušení, jak se oba týmy vypořádají s nástrahamy umělé trávy. Jiný odskok míče, rychlejší kombinace nebo špatně zvolená obuv. To vše mohlo mít na zápas vliv, jelikož to ani jeden tým dosud nepoznal. Přesto se v prvním poločase hrál zajímavý fotbal a větší aktivitu předváděl domácí Trutnov.

 

Vyložené šance první poločas sice nepřinesl, ale přesto mohli jít domácí do vedení. Domácí Štěpánek přiupravil šanci pro Slavíka, který se proti gólmanu Strýhalovi neprosadil. Musel si tedy na šestou branku v sezóně počkat dál. Domácí realizační tým byl ovšem s předvedenou hrou spokojený a nabádal hráčše k trpělivosti.

Měl mít Trutnov penaltu?

Jenže poločasová pauza probrala hosty z jisté letargie. Najednou se obraz hry změnil, a to tak že najednou se hrálo před druhou brankou. Bydžovští byli všude dříve, byli důraznější a začali Trutnov přehrávat. Domácí měli problém se vůbec dostat k dlouhodobější kombinaci, protože druhá třetí přihrávka byla nepřesná a míč tak šel znovu na kopačky hostů.

 

To vše vedlo k největší šanci Bydžova. Domácí brankář Hofírek zachráil svůj tým, když zneškodnil samostatný nájezd. Oba týmy si vypracovaly jednu příležitost, která zaváněla pokutovým kopem. Jako pravděpodobnější se jevila situace ze 66. minuty, kdy domácí Štěpánek postupoval do vápna a skluzem ho podrazil Vincour. Píšťalka sudího Haleše ovšem zůstala němá. Zápas tak dospěl až ke konci a diváci se branky nedočkali.

 

Sestřih zápasu

 

Asistent trenéra RMSK Josef Košátko

 

Asistent trenéra MFK Trutnov Petr Čech

 

Trenér RMSK Petr Průcha



Sestavy


MFK Trutnov
M. Hofírek [-] - J. Tobiáš [-] , M. Trávníček [-] (81. Š. Čechovič [-] ) , M. Macek [-] , P. Zieris [-] , J. Slavík [-] , M. Rajnoch [-] (66. M. Jirousek [-] ) , M. Knap [-] , M. Štěpánek [-] , J. Turner [-] , J. Zezula [-] (66. P. Brejcha [-] )

RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - J. Novák [-] , P. Pokorný [-] , M. Voldán [-] (54. M. Marek [-] ) , M. Vincour [-] , F. Zvěřina [-] (82. V. Schober [-] ) , M. Štajer [-] , M. Holec [-] (46. N. Bekera [-] ) , P. Mokošín [-] , Š. Blažek [-] , J. Trejbal [-]

ŽK: 87. M. Štěpánek .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: Haleš Vladan - VITVAR Martin, ERLEBACH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 20:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 19:52

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 18:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 15:59

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:03

Tip: výhra domácích