0:1
(0:1)
22. T. Volf
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 15:30

11.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Východočeské derby vyhrálo Hlinsko, nejlepší obranu soutěže překonalo z rohového kopu


Branky


22. T. Volf
11

Vysoké Mýto dlouhodobě střídá výhry a následné ztráty. Nejinak tomu bylo tento týden. Poté co zvítězilo ve Dvoře Králové, čelili třetímu celku z Hlinska. Derby týmu z východních Čech nakonec dopadlo lépe pro hosty, kteří našli recept na nejlepší obranu soutěže. Využitá standardní situace byla také jedinou brankou utkání. Hosté se díky výhře vrací na druhou příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlinsko udeřilo ze standardní situace

Do zápasu vstoupili jednoznačně lépe Hlinečtí. Už ve druhé minutě si vypracovali vyloženou brankovou příležitost, ale jejich akce gólem neskončila. Nicméně to byl velmi překvapivý úvod utkání, vezmeme-li v potaz, že domácí se pyšní nejlepší obranou soutěže, když inkasovali jen šest branek. Martin pulpit asi musel trochu zvednout hlas, aby se hráči probrali, že už nejsou v kabině.

 

Nicméně skóre se měnilo ve 22. minutě, kdy Hlinsko zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč si našel Volf, který míč uklidil do sítě, poslal hosty do vedení a uklidnil svůj tým. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat. Velké šance ale neproměnil jak Habrman, tak Haladei. Bylo to znovu a po několikáté, co se Vysoké Mýto muselo prát s nízkou efektivitou.

Hlinsko se posunulo na druhé místo

Ve druhém poločase bylo znát, že se hosté se snaží spíše bránit výsledek a domácí se ženou za vyrovnáním. Zmíněná nízká efektivita Mýta jim navíc dávala dobré šance na udržení výsledku. 

 

Tolik vzývaná šance domácích přišla, když běžel Hrubý sám na brankáře, ale znovu neproměnil. Hlinsko si ale výsledek hlídalo a čím dál více se blížilo konci utkání a zisku tří bodů. Největší problémy domácí obraně dělal hostující Kapanga, kterého vyzvedl i trenér Pulpit. Nicméně nohem více si žehral nad neproměněnými šancemi, které znovu stály Vysoké Mýto body.

 

Celkově by asi utkání slušela remíza, ale jak říká jedno nepsané fotbalové pravidlo, hraje se na góly. A o jeden gól bylo lepší Hlinsko, které se díky této výhře navíc posunulo zpět na druhé místo. 



Ohlasy k zápasu


SK Vysoké Mýto
Trenér Martin Pulpit pro klubový web: Chybí nám kvalitnější hra, ale hlavně efektivita křídel a hrotových útočníků. Musíme na tom neustále pracovat v tréninku a věřit, že hráči začnou šance proměňovat.




Sestavy


SK Vysoké Mýto
V. Černík [-] - D. Haladei [-] (67. V. Hrubý [-] ) , A. Kopřiva [-] (73. F. Wimmer [-] ) , V. Habrman [-] , P. Tomášek [-] , L. Trnka [-] (73. K. Kabrhel [-] ) , J. Mokrejš [-] (30. J. Dvořák [-] ) , M. Javůrek [-] , V. Valášek [-] , T. Lněnička [-] , J. Hlavsa [-]

FC Hlinsko
A. Doležal [-] - C. Kapanga [-] (88. M. Hlouš [-] ) , M. Šejvl [-] , M. Králíček [-] (88. D. Zub [-] ) , V. Pilný [-] , S. Křižák [-] , D. Holec [-] , J. Portyš [-] (80. V. Klika [-] ) , T. Volf [-] , J. Nevole [-] (56. L. Zelenka [-] ) , A. Nemšovský [-]

ŽK: 34. L. Trnka , 70. V. Černík , 87. M. Javůrek - 33. V. Pilný , 34. S. Křižák .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Klír Jonáš - BRAUN Martin, MACH Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 08:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 20:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 19:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 09:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 18:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 15:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:03

Tip: výhra domácích