2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

7.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hektický závěr zápasu Náchod nezvládl a přišel o vítězství, Dvůr Králové vybojoval bod


Branky


11

Filmové rozuzlení nabídl zápas mezi domácím Náchodm a hostující Dvorem Králové. Vše směřovalo k vítězství domácích. V posledních minutách měli k dispozici pokutový kop, neproměnili a hned v zápětí zchladil všem úsměv Kwesi, který pro Dvůr vystřelil bod. Naprosto nepochopitelný zkrat domácí může mrzet o to více, že případná výhra by je dostala na více než tři body od sestupových pozic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náchod v první půli zúročil převahu a šel do vedení

Domácí vstoupili do utkání aktivně, z úvodního náporu však nic nevytěžili. Naopak ve 26. minutě zaváhal uprostřed hřiště domácí Bičiště, hosté postupovali ve dvou sami na Baláže, ten však svůj tým podržel. Bičiště svou minelu odčinil hned v následující minutě, když z rychlého protiútoku otevřel skóre utkání a uklidnil tak svvůj tým. Ve zbytku první půle měli domácí navrch, svou převahu už ale dalším gólem nevyjádřili, a tak se šlo do kabin s jednogólovým vedením domácích. To ještě nikdo nevěděl, co přítomné ve druhé půli čeká za podívanou.

Naprostý zkrat Náchoda v závěru zápasu Dvůr využil a vybojoval bod

Blízko vyrovnání byl Dvůr v 56. minutě, na poslední chvíli však byla střela z nebezpečné vzdálenosti zablokována. V 63. minutě už ale bylo srovnáno. Po špatném odkopu se míč dostal k Hrubému, který z pětadvaceti metrů trefil přesně k tyči a potěšil hostující fanoušky. Každý trenér apeluje na zvýšenou pozornost po vstřelení branky. Jenže ve Dvoře tohle téma asi neprobírali, nebo někteří hráči chyběli, protože hned po dvou minutách od vyrovnávací branky, musel brankář Dvora lovit míč ze sítě znovu. Dlouhý aut propadl až ke střídajícímu Krejčíkovi, který nezaváhal a poslal Náchod znovu do vedení. Zápas se pomlau blížil ke svému závěru a domácí měli několik příležitostí, jak vstřelit třetí branku. Nic nenasvědčovalo tomu, že by Dvůr měl nějak vyrovnat. Kdžy navíc v nastaveném čase dostal Náchod možnosti pokutového kopu, tak domácí příznivci už začali spekulovat, s kým hrají příětí víkend. Jenže přišel naprosto nepochopitelný zvrat. Nejprve Náchod neproměnil penaltu a korunu všemu dodal hostující Kwesi, který v 93. minutě srovnal skóre zápasu na 2:2. Je dost možné, že na stadionu ještě dnes někteří hráči a fanoušci sedí a snaží se pochopit, co se to v posledních minutách zápasu stalo. 



Ohlasy k zápasu


FK Náchod
Trenér Karel Krejčík pro klubový web: Utkání jsme nezačali podle našich představ, hosté byli v úvodu utkání aktivnější a také měli první šanci utkání. Tu nedali a platilo, nedáš dostaneš. Šli jsme do vedení, vypracovali jsme si řadu velkých brankových příležitostí, ale pořád bylo skóre po poločase jen 1:0. Druhý poločas jsme vedení mohli několikrát navýšit, ale koncovka byla náš nepřítel. Fotbal toto všechno trestá a tak nám soupeř po našem špatném odkopu vyrovnal. Přesto jsme záhy šli opět do vedení, v 90. minutě jsme nedali pokutový kop a fotbal nás za to vše co jsme prohospodařili potrestal v 94. minutě vyrovnáním po zahraném trestném kopu a následném centru před naši branku. Z výsledku jsem velice zklamaný, takto lehce ztrácet body nemůžeme.




Sestavy


FK Náchod
F. Baláž [-] - J. Petřík [-] , L. Světlík [-] , D. Bičiště [-] , M. Punar [-] , M. Brich [-] (22. J. Čejchan [-] ) , F. Zámečník [-] , D. Král [-] , P. Simon [-] (59. K. Krejčík [-] ) , D. Knespl [-] (59. F. Gois [-] ) , J. Locker [-]

TJ Dvůr Králové nad Labem
D. Václavík [-] - T. Picha [-] , D. Hospedales [-] , K. Allen [-] , J. Riley [-] , D. Vitebský [-] , M. Hrubý [-] (90. M. Hák [-] ) , M. Močkovský [-] (46. F. Machač [-] ) , M. Hruška [-] , D. Sojka [-] , J. Zivr [-] (46. J. Prokš [-] )

ŽK: 53. P. Simon , 65. F. Zámečník , 73. J. Locker , 83. D. Bičiště - 46. K. Allen , 52. T. Picha , 89. D. Hospedales .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Klír Jonáš - DRÁBEK Drahoslav, BENEŠ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích