1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choryně zdolala Lužnou


Branky


0

Choryně přivítala v rámci 7. kola na své půdě celek z Lužné. Domácí měli po většinu zápasu navrch a nakonec jej dotáhli do vítězného konce díky brance Vedrala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Domácí mužstvo mělo od začátku zápasu převahu, což rezultovalo i v několik šancí, ale žádná z nich nebyla vyloženě gólová. Hosté se příliš do ničeho nedostávali. Lužná si v prvním poločase připsala pár náběhů a centrů do vápna, ale s těmi brankář Ječmeň problém neměl. Do šaten se nakonec šlo za vyrovnaného stavu 0:0. 

 

 

 

Zápas rozhodl Vedral

Druhé dějství se odehrávalo v podobném duchu jako to první. Choryně měla více ze hry a vytvářela si více příležitostí, ale žádná z nich se neujala. Po jednom z faulů rozehrávali domácí přímý kop v podání Hadvičáka, jenž poslal balon na Jiřího Landu, jeho střelu z otočky gólman vyrazil přímo na Vedrala, ale ten z bezprostřední blízkosti skórovat nedokázal. Lužná zahrozila pouze ojediněle, jedna ze střel ve vzduchu zaplavala a nakonec Ječmeňovi dala zabrat, skóre se však stále neměnilo. Rozhodující moment přišel v 70. minutě. Adam Sovák nacentroval do vápna na Jakuba Vedrala, jenž se prosadil hlavou a otevřel gólový účet zápasu - 1:0. Další branka nepadla, a tak se Choryně mohla radovat ze zasloužených tří bodů.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Choryně
Jiří Landa - záložník Choryně: "Zahráli jsme dobrý zápas bez nějakých větších chyb, herní projev je zápas od zápasu lepší, takže se je konečně na co dívat."




Sestavy


TJ Sokol Choryně
M. Ječmeň [-] - K. Landa [-] , M. Závada [-] , A. Sovák [-] , L. Hadvičák [-] - J. Landa [-] , J. Vedral [-] , L. Tvrdoň [-] , R. Štec [-] (46. M. Staněk [-] ) - P. Tvrdoň [-] (76. J. Mácha [-] ) , J. Landa [-] (84. P. Kamas [-] )

Lužná
M. Novák [-] - Z. Sívek [-] , R. Hromada [-] (72. R. Filgas [-] ) , P. Matyáš [-] , P. Tajzler [-] (86. M. Zukal [-] ) - M. Smolek [-] , M. Filgas [-] , J. Maršálek [-] , R. Hruška [-] (72. K. Lambert [-] ) , K. Sívek [-] - J. Filgas [-]

ŽK: 65. L. Tvrdoň - 58. R. Hromada , 75. R. Filgas .
Hráči zápasu: M. Ječmeň , J. Vedral .
Místo: Choryně. Počet diváků: 54. Rozhodčí: Václavík Josef - Hub, Baroš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.