0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Choryně porazila Janovou na penalty


Branky


0

Janová přivítala na svém hřišti Choryni. Hosté se v poslední době pyšní velice dobrou formou, díky které pravidelně sbírají body. Janové se ani po sestupu z 1.B třídy nedaří, zatím okupuje poslední příčku tabulky. Ne příliš zajímavý zápas nakonec došel až do penalt, které lépe dopadly pro hosty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedral neproměnil penaltu

Po sérii úspěšných zápasů Choryně předváděla od úvodu zápasu špatný výkon. Domácí byli také jaloví, ale mohli se dostat do vedení. Po téměř jasném ofsajdu většina hráčů přestala hrát, ale útočník domácích, který mohl dorážet do prázdné branky, byl tak překvapen, že nakonec nechal míč doputovat do zámezí. Choryně se mohla přeci jen dostat do vedení, ale nařízenou penaltu za ruku ve vápně nedokázal proměnit Jakub Vedral, kterého vychytal gólman Sedláček. 

Bezzubé utkání nakonec gól nepřineslo

Druhý poločas probíhal v podobném duchu jako ten první. Skóre mohl otevřít hostující Táborský, ale v dobré příležitosti přestřelil branku. Hosté se dostali do další zajímavé šance, stoper Hadvičák se po odraženém míči ocitl před brankou, ale místo přihrávky nastřelil pouze boční síť Sedláčkovy svatyně. Ani jeden z týmů nepředváděl ideální výkon a zápas pomalu, ale jistě spěl do penaltového rozstřelu.

Bod k dobru si připsala Choryně

Penaltový rozstřel lépe zvládli chotyňští, Janová hned v prvních dvou pokusech neuspěla a hosté nakonec proměnili čtyři z pěti. Bod navíc si tak v nezajímavém zápase připsala Choryně. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Choryně
Jiří Landa - záložník: "Hrozný zápas. Výkon z naší strany byl nic moc, v prvním poločase jsme neproměnili penaltu a v tom druhém se nedokázal prosadit ani Hadvičák ani Táborský. Nakonec jsme vyhráli na penalty."



Sestavy


TJ Tatran Janová
P. Sedláček [-] - T. Miček [-] , J. Telíšek [-] , M. Papšík [-] , I. Hrtáň [-] - A. Králík [-] , P. Hromada [-] (72. V. Potočný [-] ) , J. Měrka [-] , Š. Chytil [-] - P. Vojtíšek [-] , P. Horský [-]

TJ Sokol Choryně
M. Ječmeň [-] - J. Landa [-] , L. Hadvičák [-] , M. Závada [-] , A. Sovák [-] - J. Hadvičák [-] , J. Landa [-] , J. Vedral [-] , L. Tvrdoň [-] (82. J. Kalich [-] ) - P. Tvrdoň [-] (73. P. Kamas [-] ) , T. Táborský [-]

ŽK: 5. M. Papšík , 52. J. Telíšek , 56. T. Miček , 71. A. Králík , 78. P. Horský - 16. L. Tvrdoň , 61. J. Landa .
Místo: Janova. Počet diváků: 54. Rozhodčí: Václavík Josef - Soukup, Mácha.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.