Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudice slaví tři body z Drslavic


0

Všichni čekali pohodové utkání pro domácí, kteří svoji kvalitou měli utkání zvládnout levou zadní, ale po finálním odpískání se divili a nebyli sami. Hosté překvapili svoji taktickou kvalitou. Domácí naopak selhali ve střílení branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté odcházeli do kabin s jednobrankovým vedením.

Domácí měli od úvodního hvizdu velikou převahu, ale branku se jim podařilo dát jenom jednu, když se v sedmé minutě po rohu prosadil hlavou René Kopták – 1:0. Od patnácté minuty, ale přestali nepochopitelně hrát a toho hosté využili nejen ke vstřelení dvou branek, ale také k přehrání domácích, což nikdy s tímto soupeřem nezažili. První branka padla po střele z jedno hráčů hostí a dorážce Alexandrem Jadrníčkem v sedmnácté minutě – 1:1. Druhá branka padla po individuálním průniku střelce první branky Alexandra Jadrníčka, jenž dokázal obehrát tři soupeřovic obránce v čele s brankářem a zavěsit. To vše se odehrálo ve čtyřicáté čtvrté minutě – 1:2. Poprvé v historii tak hosté odcházeli do kabin z pocitem vítězství.

Domácí zcela vyhořeli v koncovce

Ve druhém poločase domácí zatlačili hosty na jejich půlku, ale z mnoha šancí se jim proti pozorné obraně hostí branku vstřelit nepodařilo. Hosté hrozili z nebezpečných brejků. Jeden takový dokonce skončil i v síti domácího týmu, ale pro ofsajd nebyl uznán.  Takticky velmi dobře připravení hosté, drželi zuby nehty domácí od své brány a tak dokázali nemožné. Hosté si po zásluze, poprvé v historii, vezou z Drslavic všechny body. Nutno však podotknout, že měli hosté výrazný kus štěstíčka, protože to co nedali domácí stojí za zamyšlení se.



Ohlasy k zápasu


TJ Drslavice B
Přemysl Přecehtěl – trenér domácích: Velké zklamání, asi zafungovalo velké podcenění soupeře, který mne velmi příjemné překvapil. Proti minulé sezoně mají úplně jiné mužstvo. Mrzí taky neproměňování stoprocentních šancí, které jsme i včetně mně trestuhodně zahazovali.

TJ Sokol Rudice
Lumír Petrka – trenér hostí: Maximální spokojenost. Překvapili jsme všechny i vlastně sami sebe.



Sestavy


TJ Drslavice B
J. Huňka [-] - P. Přecechtěl [-] , R. Věrný [-] , P. Ševčík [-] , R. Kopták [-] , P. Přecechtěl [-] , P. Vacula [-] , P. Duda [-] , P. Šrámek [-] (35. P. Vacula [-] ) , P. Bureš [-] , J. Sehnal [-]

TJ Sokol Rudice
S. Daněk [-] - J. Přerovský [-] (66. R. Chupík [-] ) , J. Sviták [-] , J. Tomaštík [-] , P. Gavenda [-] , M. Durďa [-] , P. Lukáš [-] (52. J. Rusiňák [-] ) , A. Jadrníček [-] (89. V. Plášek [-] ) , M. Hauerland [-] , M. Jurásek [-] (83. B. Machala [-] ) , M. Plášek [-]

ŽK: 65. P. Vacula - 60. J. Přerovský , 72. M. Durďa .
Hráči zápasu: P. Duda , R. Kopták - S. Daněk , A. Jadrníček .
Místo: Drslavice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Korolovych Volodymir - ORLOVSKÝ Martin (N), ŠOPÍK Marián (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku