Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbrnická smutná série pokračuje


Branky


0

Hosté přijeli na horkou půdu do Tupes konečně získat body do tabulky. Bohužel opět to nevyšlo. Domácí v poklidu dokráčeli ke třem bodům a aspirují tak na návrat to Okresní soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyrovnané utkání

Prvních dvacet minut byl jednoznačně lepší hostující tým, který vletěl na domácí a již ve druhé minutě se radoval ze vstřelené branky, kterou po krásném centru z pravé strany usměrnil do brány Stanislav Peprník – 0:1. Hosté drželi míč na polovině domácích a nic nenasvědčovalo tomu, že by měli prohrát. Zlom v utkání nastal ve dvacáté minutě. Po ojedinělém útoku domácích, došlo k faulu na hranici vápna. K míči se postavil Petr Šenk a nechytatelnou střelou srovnal stav utkání na 1:1. Dalších dvacet minut se odehrálo uprostřed hřiště bez výraznějších brankových příležitostí. Hosté po obdržené brance už nehýřili takovou aktivitou a dali tím prostor domácích. Domácí, ale v prvním poločase neměli zrovna svůj den a tak oba dva týmy odcházeli do kabin za nerozhodného výsledku 1:1.

Druhý poločas v režii domácího celku

Po přestávce byli vidět na domácích, že jim pobyt v kabině prospěl. Od první minuty se zakousli do hostující obrany a již v padesáté minutě se jim podařilo vstřelit rozdílovou branku, kdy po závaru ve vápně prostřelil Jan Hruška vše co mu stálo v cestě – 2:1. Domácí mačkali hosty jako citron, a bylo jen otázkou času, kdy se dál brankově prosadí. Hosté v téhle chvíli nebyli schopni absolutně ničeho. Další branka přišla v šedesáté šesté minutě po centru z pravé strany zakončoval hlavou opět Jan Hruška – 3:1, který měl dneska svůj veliký den, jelikož v sedmdesáté osmé minutě po individuálním průniku vstřelil svoji třetí branku a tím dosáhl hattriku - 4:1. Hosté se dostali ke slovu až úplně na konci druhého poločasu, kdy se jim podařilo snížení stavu a to přesně v osmdesáté sedmé minutě Radkem Dvouletým, který si počkal na centr ze strany, štěstí pro něj to domácí brankář podběhl a on v poklidu tak mohl dorážet míč do sítě - 4:2.



Ohlasy k zápasu



SK Stříbrnice
Miroslav Rokyta – hráč hostí:: První dvacet minut super, od obdržené branky katastrofa. Bohužel padla na nás deka, nevěříme si a to je pak vidět na hřišti.



Sestavy


TJ Tupesy
D. Madzia [-] - J. Šmatelka [-] (71. L. Bánovský [-] ) , P. Novák [-] , J. Stuchlík [-] (67. F. Mikula [-] ) , J. Bilka [-] - R. Žaluda [-] (69. O. Šimek [-] ) , S. Molek [-] (74. D. Bánovský [-] ) , R. Bureš [-] (46. O. Vávra [-] ) - J. Hruška [-] , P. Šenk [-] - M. Vávra [-]

SK Stříbrnice
M. Ludvíček [-] - R. Dvouletý [-] , M. Palica [-] , M. Náplava [-] , P. Krsička [-] (46. M. Rokyta [-] ) , V. Zmrhal [-] (66. M. Peprník [-] ) , R. Hlaváček [-] , P. Balíček [-] , J. Gelién [-] , Z. Holomčík [-] , S. Peprník [-]

Místo: Tupesy. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Knot Miloslav - POLÁŠEK Pavel (N), ZACH Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku