3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí potvrdili svoji vynikající formu


Branky


0

Utkání mezi Topolnou a Kostelany slibovalo hodně branek, oba dva týmy vyznávají útočný fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím patřil jednoznačně první poločas

Domácí vědom si kvalit soupeře, vyšli na hosty z jasnou taktikou. Vletět na ně a vstřelit co nejrychleji branku. Do desáté minuty měli dvě vyložené šance Janem Foltýnem a Danielem Zelinkou, ale nedali. Podařilo se jim vsítit branku až v osmnácté minutě, kdy po centru ze strany Jan Foltýn z první prostřelil hostujícího brankáře - 1:0. Druhou branku přidali až na konci prvního poločasu, kdy po rohu se důrazně prosadil Adam Válek - 2:0. Hosté v té době už dohrávali o deseti. Jelikož za nevhodné chování byl vyloučen hostující David Chmelař. Hosté v prvním poločas nic výrazného nepředvedli, proto po zásluze odcházeli do kabin s prohrou 2:0.

 

Hosté trefili čtyřikrát břevno

Druhý poločas už ztratil náboj z prvního poločasu. Domácí vědom si dvoubrankového vedení tak zvolnili. Hosté přebrali iniciativu, a začali si vytvářet tlak na soupeře, jenž byl způsoben i tím, že domácí častokrát zbytečně faulovali hosty. Z těchto standartních situacích byli hosté velmi nebezpeční. Jelikož mají ve svém středu technicky vyspělého hráče Juliuse Mojžíše, který to prostě umí. Bohužel, pro něj i hosty, trefil buď těsně mimo a i když trefil branku, tak jen spojnici od, které se to odrazilo ven. Jednou dokonce to trefilo i brankáře do zad, ale míč se vykutálel mimo brankoviště. Domácí trpělivě čekali na rozhodující třetí branku, která přišla, pro ně vělice brzo, a to v v padesáté šesté minutě, opět po mlýnicí ve vápně, kdy nejdůraznější hráčem byl domácí Daniel Zelinka - 3:0. Pak se skóre utkání již neměnilo. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Topolná
Roman Leitner – trenér domácích: Věděl jsem o síle soupeře, proto taktika byla jasná, odmakat a vstřelit co nejrychleji branku. To se nám podařilo a zároveň kluci dokázali i plnit všechny pokyny, které jsme si stanovili. Druhý poločas už byl pro mě trošku zklamáním, na můj vkus jsme zbytečně faulovaly a tak dávali soupeřům prostor k trestným kopům. Naštěstí pro nás to nedali. Spokojenost s body a s prvním poločasem.

TJ Sokol Kostelany nad Moravou
Jaromír Ventrča – hráč hostí: První poločas byl z naší strany velmi slabý a soupeř ho po zásluze vyhrál. Druhý poločas i přes smutné vyloučení, jsem dokázali soupeře zatlačit a vytvořit si několik velmi slibných příležitostí, kdy náš nejlepší hráč Jula Mojžíš nastřelit dokonce 4x břevno, ale k smůle ani jednou to nespadlo do branky. Věřím, že kdybychom dali branku, tak by to domácí neměli tak lehké. Bohužel jsme branky nedali proto výsledek 3:0.



Sestavy


TJ Topolná
T. Rosík [-] - J. Foltýn [-] (60. P. Rozsypálek [-] ) , T. Jurčík [-] , A. Pavlica [-] , J. Foltýn [-] (67. M. Stuchlík [-] ) , A. Válek [-] , P. Hoferek [-] , D. Zelinka [-] (86. C. Blaho [-] ) , R. Vašťák [-] , O. Hoferek [-] (75. M. Zelinka [-] ) , J. Hoferek [-]

TJ Sokol Kostelany nad Moravou
V. Koryčánek [-] - D. Šimík [-] , L. Plevák [-] , M. Vávra [-] - J. Mojžíš [-] , R. Fruhauf [-] , J. Dvouletý [-] , D. Chmelař [-] , J. Ventrča [-] - J. Mojžíš [-] , A. Vávra [-]

ŽK: 24. O. Hoferek - 40. D. Chmelař . ČK: 41. D. Chmelař .
Hráči zápasu: O. Hoferek , A. Pavlica - J. Mojžíš , J. Ventrča .
Místo: Topolná. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Polášek Tomáš - MAŠLAN Stanislav (N), VÁVRA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.