3:4p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabená Letná brala bod navíc


Branky


62. M. Vachovec (p.) , 63. L. Kubelka , 86. J. Titěra - 49. S. Žák , 65. S. Žák , 89. J. Diviš
6

Prazdroj přivítal na své půdě favorita z Letné. Toho se však domácí nezalekli a odehráli s ním velmi slušnou partii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Oba týmy vstoupili do zápasu velmi opatrně, nechtěli udělat zbytečnou chybu a poslat soupeře do vedení. Na první důležitý moment utkání si diváci museli počkat až do 29. minuty, když vyfasoval červenou kartu Martin Šampalík.

Domácí ani přes to, že měli početní výhodu, nedokázali vstřelit do konce poločasu branku a dostat tak favorita pod tlak. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného bezbrankového stavu.

Gólová smršť ve druhém poločase

Do druhého poločasu vstoupili lépe oslabení hosté. Už v 49. minutě se k odraženému míči dostal Stanislav Žák a dostal Letnou do vedení.

Domácí se dokázali z obdržené branky oklepat a v 62. minutě se z pokutového kopu postaral o vyrovnání Michal Vachovec. O necelou minutu později se domácí dostali do vedení, když trefil Lukáš Kubelka. Divokou pětiminutovku uzavřel svým druhým gólem v zápase Stanislav Žák. Po vyrovnání začala Letná udávat tempo, a i v početní nevýhodě byla nebezpečnější než domácí fotbalisté.

Divoký zápas zdramatizoval gólem na 3:2 Jan Titěra v 86. minutě. Domácí šahali po bodech ale jen šest minut. O vyrovnání se postaral v 92. minutě Jan Diviš.

Penaltový rozstřel vychytal brankář hostů Radek Fryš. Oslabená Letná si tak odváží z Prazdroje bod navíc.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Letná
Stanislav Žák: Zápas mezi Prazdrojem a Letnou přinesl spousty zvratů a zajímavých situaci. Začátek zápasu bez tempa a šancí na obou stranách. První moment přišel po půl hodině hry, a to červená pro hostujícího obránce Šampalíka. Do poločasu se obraz hry moc nezměnil a skóre zůstalo 0:0. Po poločase se ujala ihned vedení Letná po střele a odraženému balónu před hostujícího útočníka vedla Letná 1:0. Ale zanedlouho Prazdroj vyrovnal z penalty a ba co víc, ihned po srovnání šel do vedení 2:1. Letná tempo navýšila, a i v deseti byla vyrovnaným týmem a mnohdy i lepším. Odměnou jim byla také penalta a skóre 2:2. Když už zápas směřoval do remízy, tak udeřili domácí a těsně před koncem vedli 3:2, ale Letná zbraně nesložila a z dorážky v 92 minutě poslal zápas do penalt Diviš. Tam domácí střelce vychytal hostující brankář Fryš a Letná brala 2 body.



Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - M. Šulc [-] (54. M. Ranš [-] ) , J. Titěra [-] , L. Kubelka [-] , P. Hyneš [-] , V. Ranš [-] (58. L. Jandoš [-] ) , A. Dvořák [-] , A. Brtna [-] , D. Urie [-] , M. Vachovec [-] , A. Dejmek [-] (73. V. Cibulka [-] )

TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] - D. Vacek [-] , D. Máj [-] , J. Gärtner [-] , S. Žák [-] (80. J. Diviš [-] ) , P. Domin [-] , P. Sýkora [-] , J. Linda [-] (55. M. Smolák [-] ) , M. Šampalík [-] , T. Borkovec [-] , M. Rampa [-]

ŽK: 55. P. Hyneš , 72. A. Dejmek , 77. M. Vachovec - 35. D. Vacek . ČK: 29. M. Šampalík .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Schingler Milan - VÁVRA Vlastimil, SVOBODA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích