0:3
(0:1)
30. M. Kraus
80. M. Špicl (p.)
87. M. Špicl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 17:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč potvrdila roli favorita, trápení Chotíkova pokračuje


Branky


30. M. Kraus , 80. M. Špicl (p.) , 87. M. Špicl
6

Lídr přijel na půdu předposledního týmu tabulky a musel potvrdit roli favorita. Domácí vzdorovali ale tlak Zruče neustáli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobývání branky Chotíkova

Hosté chtěli už od začátku utkání, jasně ukázat proč jsou na čele tabulky. Domácí fotbalisté se jen bránili a nedokázali si vytvořit sebemenší šanci. Po půlhodině hry se hostům podařilo prolomit urputnou obranu Chotíkova, když se prosadil Michal Kraus.

Po vstřelené brance se hosté trošku uklidnili a zároveň ubrali nohu z plynu. Toho začínali využívat domácí fotbalisté, kteří si vytvořili pár velmi slibných příležitostí bohužel ani jednu nedokázali proměnit.

Dvě červené rozhodly

Do druhé poloviny utkání vstoupili s vidinou šance na získání alespoň jednoho bodu, lépe domácí fotbalisté. Naneštěstí pro domácí se opakoval obrázek hry z prvního poločasu.

Neproměněné šance a zbytečné fauly, vyústily ve dvě červené karty během šesti minut, a o zápase bylo rozhodnuto. Zruč využila dvojnásobné přesilovky. Nejprve se trefil z penalty Michal Špicl a v 87.minutě tentýž střelec zvýšil na 3:0. Domácí tak i po slibné výkonu zůstávají u dna tabulky. Příští kolo vyrazí do Druztové, kde se bude lámat chleba.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932 B
Jiří Pechler: Soupeř na nás vlítnul od první minuty, do první branky hostů jsme se jenom bránili, a přežili několik šancí. Po obdržené brance, soupeř ubral a začali jsme hrát i my. Druhá půle z naší strany dobrá, ale hraje se na góly. Soupeř hrál na brejky a z jednoho udeřil. V závěru už jsme neudrželi nervy a nechali jsme se 2x vyloučit. Příští kolo jedeme do Druztové, tam musíme zabrat za 3 body a po zápase si užít ples fotbalistů FC Chotíkov.




Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
V. Hudák [-] - V. Kratochvíl [-] , M. Tříkač [-] (78. P. Oulík [-] ) , M. Rubáš [-] , J. Kastl [-] , J. Kroc [-] , P. Malata [-] (67. D. Smutný [-] ) , J. Pechler [-] , J. Toman [-] , P. Kolesa [-] , M. Hauer [-] (67. L. Sedláček [-] )

TJ Zruč B
V. Trnka [-] - J. Štafl [-] , M. Špicl [-] , M. Hájek [-] (46. M. Lang [-] ) , P. Varga [-] - V. Pavel [-] (70. O. Vaňourek [-] ) , J. Kučera [-] (64. D. Mošna [-] ) , M. Hakr [-] , P. Riedl [-] - O. Kastelic [-] (70. D. Bízek [-] ) , M. Kraus [-] (86. P. Schwarz [-] ) -

ŽK: 29. J. Pechler , 32. M. Hauer , 56. J. Kastl , 71. P. Kolesa - 29. O. Kastelic . ČK: 80. J. Pechler , 86. J. Kastl .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KOVÁŘ Bronislav - SCHINGLER Milan, VÁVRA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů