2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 16:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duztová proti favoritovi neměla nárok


Branky


5

Na hřištš nejlepší ofenzivy ligy, přijela Duztová, předposlední tým tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druztová vzdoroval pouhých dvacet minut

První poločas podle předpokladů udávali tempo zápasu domácí fotbalisté. Druztová se zatáhla na vlastní polovinu a vsadilo na důslednou obranu. Hráči Letné bušili do hostů co to šlo a nakonec obranný val prolomili. V 19. minutě se po centru Sýkory trefil Tomáš Borkovec. Domácí se po vstřelené brance uklidnili a dohráli poločas ve vlastní režii.

Máj pojistil vítězství

Druhý poločase probíhal stejně jako ten první. Druztová nedokázala ohrozit domácí a ti ji zamkli na jejich polovině. Utkání se neslo spíše v pomalém tempu, oba týmy byl s průběhem zápasu spokojeni. O pojišťovací gól se postaral v 77. minutě Dalibor Máj. Letná si tak připsala další cenné body a na vedoucí Zruč jí zbývají už jen dva body. Boj o titul bude tedy velmi napínavý.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Stanislav Žák: do utkání na UMT jsme od začátku vstoupili aktivně a byli jsme lepším týmem a hostující Druztová jen balóny odkopávala. Hosté museli během prvních 15 minut 2x střídat z důvodu zranění. Letná se ujala vedení po kombinaci na ose Žák, Sýkora a centr skončil na kopačce Borkovce a ten poslal domácí do vedení. Pak se Letná přizpůsobila hostům a úroveň fotbalu odešla. Poločas skončil 1:0. Do druhé půle Letná vstoupila aktivně, ale nepřesnosti v kombinaci domácí sráželi. Ujal se až centr Máje, který v údivu všech skončil v hostující brance. Do konce zápasu se už nic velkého nestalo a tak podprůměrné utkání skončilo výhrou aktivnější Letné 2:0.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] - D. Máj [-] , J. Gärtner [-] , S. Žák [-] (76. J. Metal [-] ) , V. Skalský [-] (85. J. Červenka [-] ) , P. Domin [-] (85. L. Zeman [-] ) , P. Sýkora [-] , J. Linda [-] (59. D. Vacek [-] ) , M. Šampalík [-] , T. Borkovec [-] (59. M. Smolák [-] ) , M. Rampa [-]

TJ Sokol Druztová
P. Ježek [-] - V. Purkar [-] , M. Šašek [-] (46. J. Zeman [-] ) , J. Hauptmann [-] , T. Linda [-] , D. Roubal [-] , V. Khodl [-] , T. Roubal [-] , P. Jirka [-] , M. Beránek [-] (6. J. Šlauf [-] ) , P. Musil [-] (12. P. Fischer [-] )

ŽK: 23. V. Purkar .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Schingler Milan - KŘÍŽ Lukáš, JAROŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích