1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 11:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid udolal Košutku


Branky


5

Klání mezi Rapidem a Košutkou se odehrálo na náhradním hřišti na Sencu. Zápas mezi druhým a devátým musel rozseknout až penaltový rozstřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapid hru kontroloval gól však nevstřelil

Oba týmy vstoupily do utkání s cílem zvítězit. Utkání občas připomínalo spíše kopanou než fotbal. Rapid měl ale přeci jen herní převahu. Obléhání branky Košutky nevedlo ke gólu ani k výrazné gólové příležitosti. Hosté hrozili z brejků ale ani jejich snažení nepřineslo žádný gólový úspěch. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu.

Vyrovnaný boj musely rozhodnout pokutové kopy

Druhý poločas přinesl vyrovnanou hru. Ani jeden celek nechtěl udělat zbytečnou chybu a pustit soupeře do vedení. Rapid po změně stran ztratil svoji převahu a ve druhé části poločasu to byla právě Košutka, kdo diktoval tempo zápasu.

Obě mužstva si vypracovali pár zajímavých příležitostí, avšak ani jedna se neuchytila, a tak musely rozhodnout pokutové kopy. V těch byly nakonec šťastnější hráči Rapidu, kteří si tak připisují bod navíc. Domácí tak stále atakují nejvyšší přičku, kterou momentálně okupuje Zruč B



Ohlasy k zápasu



TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý: Celé utkání hrané na UMT na náhradním hřišti na Sencu se neslo v bojovném duchu. Rapid měl po celou první půli výraznou územní převahu. Košutka hrozila pouze z brejků. Ani jeden tým si však nevytvořil jednoznačnou gólovou příležitost. V druhé půli se hra vyrovnala a dominance Rapidu již nebyla tak jednoznačná. V některých okamžicích druhé půle převzala taktovku utkání i Košutka. Opět na obou stranách bylo několik zajímavých příležitosti skórovat, nicméně ani jedna šance nebyla vyloženě gólová a utkání tak dospělo do remízového stavu a o dodatečném bodě navíc rozhodovali pokutové kopy, ve kterých byli domácí úspěšnější.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
Š. Smola [-] - M. Peroutka [-] , O. Hodan [-] (46. J. Holík [-] ) , K. Veber [-] , P. Zikmund [-] (75. P. Kovářík [-] ) , M. Slavotínek [-] , S. Kaše [-] , M. Novák [-] , J. Hlaváč [-] (61. J. Jelínek [-] ) , M. Klimeš [-] , J. Řežáb [-]

TJ Košutka Plzeň B
M. Rybička [-] - L. Kovařík [-] , O. Sotona [-] (70. J. Chaloupka [-] ) , J. Vůch [-] , R. Holý [-] , V. Kučera [-] , V. Sirotek [-] (75. J. Holeček [-] ) , Z. Hladík [-] (54. M. Vokáč [-] ) , M. Langmajer [-] , F. Bloch [-] , J. Lhoták [-]

Počet diváků: 4. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - SCHINGLER Milan, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích