A. Brtna 11.
M. Langmajer 90. (vl.)
2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka udolala Prazdroj


Branky


11. A. Brtna , 90. M. Langmajer (vl.) - 5. O. Ukhal , 72. A. Chládek , 89. Z. Hladík
5

Souboj dvou sousedů v tabulce přinesl vyrovnanou bitvu o důležité body. Z výhry se nakonec radovali hosté

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Košutka udeřila jako první

Hned od úvodního hvizdu rozhodčího si Košutka začala vytvářet převahu. Aktivně hrající hosté, jako by zaskočili hráče Prazdroje a přetavili svůj agresivní přístup v první branku utkání. Když se za hosty v páté minutě prosadil Oleksander Ukhal.

Obdržená branka probudila domácí fotbalisty, kteří okamžitě přeřadili na vyšší rychlostní stupeň. Odměnou za zlepšený pohyb a přístup byl vyrovnávací gól, který vstřelil Aleš Brtna.  Po vstřelené brance se Prazdroj dostal do zápasu a po zbytek poločasu ho kontroloval. I přes ještě několik slibných šancí se do kabin odcházelo za nerozhodného stavu.

Divoká druhá půle

Druhý poločas začal tak, jako skončil ten první – převahou domácího celku. Prazdroj si vytvářel velmi slibné příležitosti k tomu, aby skóre zápasu překlopil na svoji stranu, ale opak se stal pravdou. V 72. minutě vrátil hostujícím fotbalistům vedení Alex Chládek.

Inkasovaný gól vzal domácím vítr z plachet. Košutka začal být nebezpečnější a vytvářela si další šance. V 89. minutě zvýšil Zdeněk Hladík na rozdíl dvou branek a zdálo se být rozhodnuto, jenže v 90. minutě si hosté vstřelili vlastní branku a bylo zaděláno na drama. Prazdroj ale zahodil obrovskou šanci a skóre se tak už neměnilo. Hosté z Košutky si tak odvážejí velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý: Košutka do utkání vstoupila velmi aktivně a vysokým pressingem soupeře překvapila a v prvních minutách uzamkla na jeho polovině. Z tohoto tlaku Košutka vytěžila první gól. Po obdrženém gólu se Prazdroj oklepal a pomalu začínal přebírat otěže utkání. Krátce po obdržené brance se Prazdroji podařilo srovnat skóre a první půle již byla v jeho režii. Do konce prvního poločasu měli domácí ještě několik slibných gólových šancí, které však ve vedoucí branku neproměnili. Do druhého poločasu oba týmy vstoupily se záměrem strhnout vedení na svoji stranu. Skóre se však měnilo až v 72. minutě, kdy střídají Chládek dobře umístěnou střelou strhl vedení na stranu Košutky, která následně stupňovala svůj tlak a těsně před koncem utkání další z mnoha šancí proměnila, jak se na první pohled mohlo zdát, ve vítěznou branku. Bohužel opak byl pravdou. Domácí vrhli všechny síly do útoku a s trochou štěstí po vlastní brance Košutky snížili skóre na 2:3. V posledních vteřinách utkání měl Prazdroj na svých kopačkách vyrovnávající gól. Když však zcela osamocený útočník Prazdroje před brankářem Košutky nedokázal usměrnit míč do sítě, Košutka si dokráčela na Prazdroji pro důležité 3 body.



Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Titěra [-] , L. Jandoš [-] , L. Kubelka [-] , R. Urban [-] , V. Ranš [-] (65. J. Houfek [-] ) , A. Brtna [-] (60. P. Brichcín [-] ) , D. Urie [-] , M. Tříska [-] , P. Kratochvíl [-] , A. Dejmek [-] (46. M. Tureček [-] )

TJ Košutka Plzeň B
M. Rybička [-] - V. Vránek [-] (55. A. Chládek [-] ) , O. Ukhal [-] , J. Vůch [-] , R. Holý [-] (58. O. Sotona [-] ) , L. Stupka [-] , V. Sirotek [-] , Z. Hladík [-] , M. Langmajer [-] , F. Bloch [-] , J. Lhoták [-]

ŽK: 64. M. Tříska - 23. M. Langmajer , 53. V. Sirotek .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Kříž Lukáš - MĚŘIČKA Vojtěch, HODINA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů