Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Druztové se překvapení nekonalo


5

Souboj druhého a dvanáctého celku tabulky. Přineslo hned pět branek. Na rozdíl od podzimního střetnutí těchto dvou týmů, které Rapid spíše ubojoval, přistoupili hosté úplně jinak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do vedení

Od začátku prvního poločasu se jasně ukázalo, proč jsou týmy v tabulce na takových pozicích, na jakých se nacházejí. Rapid diktoval tempo hry a nepouštěl fotbalisty Druztové do hry. Bylo to ale právě domácí, kteří se dostali po chybě v rozehrávce do ojedinělého zakončení, a to využili parádně. V 21. minutě se trefil Daniel Roubal.

Hosty to ale nezacloumalo, po zhruba třech minutách vyrovnával Matěj Klimeš. Hosté pokračovali v tlaku a otočili vývoj zápasu ještě do konce poločasu, když se prosadil Michal Slavotínek.

Druhý poločas v režii hostů.

Druhá půle se nesla v duchu té první. Domácí neměli na s chutí hrající Rapid nárok. Hosté si vytvářeli gólové příležitosti, proměnit však dokázali jen dvě. V 61. minutě hry zvýšil na rozdíl dvou branek Michal Slavotínek. O dvacet minut uzavřel skóre zápasu Martin Boháč



Ohlasy k zápasu



SK Rapid Plzeň B
Samuel Kaše: S ohledem na poslední kolo podzimu, kdy jsme se s Druztovou trápili jsme věděli, že zapas nebude lehký. Od začátku jsme byli aktivnější a silnější na míči. Ale bohužel nedorozumění v naší obraně a nepřesná přihrávka znamenala 1:0 vedeni pro domácí. My jsme ale pokračovali v naší hře, a i s několika zahozenými šancemi jsme do kabin odcházeli za stavu 2:1 pro nás. Druhy poločas jsme domácí k ničemu nepustili a většinu casu se hrálo na jejich polovině hřiště. Podařilo se nám vstřelit ještě 2 branky, ale přidat jsme jich mohli vice. Pro nás je důležité, že i po méně intenzivní zimní přípravě se nám podařilo vstoupit vítězně do jarní části, a to i na velmi těžkém povrchu.



Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Ježek [-] - T. Roubal [-] , V. Purkar [-] , O. Kosa [-] (21. J. Zeman [-] ) , D. Roubal [-] , V. Khodl [-] (46. J. Hauptmann [-] ) , M. Šašek [-] (66. L. Paďour [-] ) , Š. Bidzilja [-] (82. J. Široký [-] ) , M. Beránek [-] , P. Fischer [-] , P. Musil [-] (46. P. Jirka [-] )

SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - M. Peroutka [-] , O. Hodan [-] , P. Zikmund [-] , M. Slavotínek [-] (71. M. Boháč [-] ) , S. Kaše [-] , M. Novák [-] , J. Jelínek [-] , O. Baroch [-] (66. J. Hlaváč [-] ) , M. Klimeš [-] , J. Řežáb [-]

ŽK: 13. M. Beránek , 18. P. Musil .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Schingler Milan - NEŠPOR Petr, ERET Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích