Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

11.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V gólové přestřelce vyšli naprázdno domácí


Branky


0

V posledním kole se střetly dva týmy, které neměli moc bodů v tabulce a tak se čekalo, že utkání skončí remízou, tak, aby všichni byli spokojeni. To co následovalo, nečekal zřejmě nikdo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Popovice – Polešovice 0:5

Domácí nastoupili do utkání ve velmi pozměněné sestavy, kdy jim chyběli klíčový hráči. To se odrazilo na jejich prvním poločase, který bych řadil do kategorie hrůz. Vstup utkání, ale nic špatného nenasvědčoval. Hra byla od začátku vyrovnaná, veškeré protiútoku byli rychle přerušeny na každé straně, jenomže nastala devatenáctá minuta, ledabylá ztráta míče uprostřed hřiště domácí a hosté toho využili, rychlím kontrem s úspěšným zakončením, střelcem první branky se stal Ondřej Svoboda 0:1. Domácí se nepoučili, jelikož za tři minuty už to bylo 0:2, po stejné situaci, jak u první branky. Laciná ztráta míče uprostřed hřiště, rychlí brejk a gól. Střelcem branky se stal Daniel Koutný. Po krátké mezihře přišla třetí branka hostí. Po faulu v nebezpečné blízkosti vápna se k míči postavil Daniel Koutný a krásnou střelou již zvýšil skóre na 0:3. Aby to nebylo všechno tak ve třiatřicáté minutě uzavřel Daniel Koutný svůj hattrik po krásné kombinaci 0:4. Brankový účet prvního poločasu uzavřel Martin Černoch, jenž opět završil rychlí brejk a naivní bránění domácího celku. Nutno podotknout, že domácí celek dohrával posledních 5 minut prvního poločasu v deseti lidech, jelikož se jim zranil Marek Prajza a jediný náhradník byl Pavel Šácha, rovněž zraněn.  

Popovice - Polešovice 4:1

Druhý poločas začal zvednutím se domácích, jenž chtěli před svými fanoušky odčinit poločasové selhání. Vstup Pavla Šáchy se jevilo jako klíčový okamžik, jelikož svým pohybem a kvalitou rozhýbal hru domácích a začal topit hostím. Do patnácté minuty zápasu domácí hledali cestu k brance. V šedesáté druhé minutě ji našli snížením Ondřeje Musila na 1:5. V sedmdesáté čtvrté minutě vstřelili domácí druhou branku Jirkou Omelkou 2:5. Naštěstí pro hosty dokázali domácí tlak utlumit šestou brankou utkání, v sedmdesáté deváté minutě Danielem Koutným 2:6. Domácí to nevzdali a ještě dokázali do konce zápasu vstřelit dvě branky, nejprve snížil Lukáš Mimránek 3:6 a konečný stav utkání uzavřel Jiří Omelka 4:6.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Popovice
Lukáš Mimránek – trenér domácích:: Ten den jsme potřebovali tři poločasy na vítězství.




Sestavy


TJ Družstevník Popovice
T. Tetera [-] - J. Kadlčík [-] , T. Hladný [-] , M. Prajza [-] (46. P. Šácha [-] ) , R. Viktora [-] , V. Michelfeit [-] , O. Musil [-] , J. Hanáček [-] , J. Omelka [-] , R. Mikulčík [-] , L. Mimránek [-]

1. FC Polešovice
M. Pavela [-] - D. Koutný [-] , M. Černoch [-] , J. Hrabala [-] , O. Stašek [-] (73. R. Mangl [-] ) , M. Martykán [-] , O. Svoboda [-] , R. Korvas [-] , J. Běhávka [-] , R. Struha [-] (26. J. Tringela [-] ) , T. Bernatík [-]

ŽK: 40. T. Tetera , 85. T. Hladný .
Místo: Popovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: CHRAMCOV Josef - KAŇOVSKÝ Robert (N), BĚHÁVKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.