Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:30

5.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté nadělili domácím debakl


Branky


0

Tým z Ostrohu je štikou soutěže a rozhodl se čeřit vodu. Tentokrát to odnesl tým Bílovic, který na svém hřišti utpěl debakl. Za hosty se prosadili Zbyněk Pavlas a Patrik Blažek. Oba dva vsítili hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek za devět minut

Domácí Bílovice vstoupily do utklání akivněji, připravily si svě šance, které ale neproměnily díky výborným zákrokům hostujícího brankáře. To hosté předvedli jiný kalibr. V rozmezí od 9.minuty do 18.minuty nasázeli domácím pět branek! Čistým hattrickem se blýskl forvard Uherského Ostrohu Zbyněk Pavlas, který se trefil v 9., 12., a 14.minutě. Dvěmi brankami ho následoval Patrik Blažek, který se prosadil v 16. a 18. minutě. Těžko uvěřitelné skóre pro všechny aktéry střetnutí. Za stavu 0:5 se odcházelo do kabin.

Poklidný druhý poločas

Druhý poločas se odehrával v poklidném tempu. Oběma týmum bylo zřejmě, jak se budou dělit body. Svůj třetí gol přidal Patrik Blažek, který zaznamenal rověnž hattrick. Domácím se ke konci zápasu podařilo vstřelit branku a upravili na konečných 1-6. To se prosadil Vilém Raichel



Ohlasy k zápasu



FK Uherský Ostroh
Luděk Jurčeka - trenér Uherského Ostrohu: Pro domácí velmi krutá prohra, protože nebyli o moc horším soupeřem, ale rozhodla výborná produktivita hostí, kteří proměnili téměř vše.



Sestavy


TJ Bílovice
L. Hanáček [-] - J. Dujka [-] (70. M. Čejka [-] ) , T. Hubík [-] (46. L. Otáhal [-] ) , V. Dostálek [-] (53. L. Hubáček [-] ) , V. Raichel [-] , E. Semela [-] , O. Čechmánek [-] (80. D. Polášek [-] ) , E. Gajdošík [-] (86. A. Dostálek [-] ) , P. Hlaváček [-] , I. Zlatý [-] , Z. Zlámal [-]

FK Uherský Ostroh
J. Hudeček [-] - M. Kovařík [-] , R. Čagánek [-] , T. Mrkva [-] , J. Čápek [-] - F. Kovařík [-] (67. T. Kovács [-] ) , P. Blažek [-] (75. Š. Hlůšek [-] ) , M. Lopata [-] , M. Durna [-] - Z. Procházka [-] (78. R. Kusák [-] ) , Z. Pavlas [-] (85. M. Vaculík [-] )

ŽK: 45. V. Raichel , 58. O. Čechmánek - 65. J. Čápek .
Místo: Bílovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Polášek Tomáš - RAICHEL Miroslav (N), DURNA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.