Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 13:30

20.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavonice přejely Novosedly, hattrickem se blýskl Slabý


Branky


16

Fotbalisté Slavonic zvítězili ve 20. kole Okresního přeboru nad Novosedly 6:0. Hrdinou utkání byl útočník domácích Pavel Slabý. V prvním poločase se zkušený útočník prosadil dvakrát. Třetí branku do sítě hostů přidal těsně před pauzou, těm se naopak nedařilo brankáře Pospíchala překonat. Slavonice tak slaví vysoké vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavonice
Martin Skoumal (trenér): Jsem rád, že nám utkání vyšlo, zejména první poločas. Soupeř přijel s cílem bránit a dostat co nejméně branek, což se projevilo v prvních sekundách utkání, po rozehrání ze středového kruhu se soupeř zformoval do hlubokého bloku, nenapadal, jen čekal, co vymyslíme. Těší mě, že jsme jejich blok dokázali v 6´minutě překonat po nacvičené situaci. V dalších minutách jsme dominovali a vstřelili další čtyři góly, my jsme se uklidnili, diváci se bavili, co víc si přát. Druhý poločas byl o poznání z naší strany horší, poločasové vedení o pět branek nás dostalo ze hry, což jsem a budu hráčům vyčítat, to není to, co chceme hrát, několikrát jsme si zavařili, nesoustředěním a lehkovážností, a soupeř nás za to mohl potrestat, ale to by nemohl být v brance náš Brankář Honza Pospíchal, který zejména jedním TOPovým zákrokem chytil nechytatelné. Ale i přes herní bídu ve druhém poločase jsme vstřelili šestou branku a mohli jsme slavit cenné vítězství. Utkání jsme absolvovali s několika změnami v sestavě a všichni se s nimi výborně vypořádali, Hráčem utkání byl Pavel Slabý, hrající standardně v záloze, si zahrál po nemoci v útoku a nasázel v prvním poločase hattrick, byl všude, no a za tento výkon a první třígólové utkání samozřejmě přispěje do klubové kasy, který se už na to třese. Druhý výkon utkání, Petr Marhoun, který tentokrát hrál v záloze, a utkání se mu velice vydařilo, na všech gólech se nějakým způsobem podílel, jeden i vstřelil. I po ne zcela vydařeném druhém poločase musím pochválit celé mužstvo a týmový výkon.




Sestavy


TJ Sokol Slavonice
J. Pospíchal [-] - P. Slabý [-] , T. Geisler [-] , J. Anděl [-] , D. Nevrkla [-] , M. Nikrmajer [-] , M. Jahoda [-] , R. Deutschar [-] , F. Žampa [-] , P. Marhoun [-] , M. Balík [-]

SK Novosedly n. Než
P. Zeman [-] - P. Šafránek [-] , J. Kypta [-] , R. Poborský [-] , J. Marsa [-] - M. Hladílek [-] , P. Kreim [-] , P. Hrubý [-] , J. Mazanec [-] - J. Paluška [-] , M. Malý [-]

ŽK: 39. J. Anděl - 45. R. Poborský .
Hráči zápasu: P. Slabý , P. Marhoun .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: MACHÁČEK David - HAVLÍK Zdeněk, BARTYZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Jan Valenta

Expert: Petr Boček
Tip experta: remíza

I přes nesporné kvality domácích, kteří ve většině zápasů ukazují, že OP je pro ně soutěž, ve které by neměli hrát, tak mi něco říká, že pokud bude Dan Kroupa na stoperu a odvede stejně dobrou práci jako proti Popelínu a zároveň spravedlnost se odvděčí Evženovi Vohákovi za jím odvolanou branku v Číměři, tak Novosedly povezou minimálně bod zpět. Tipuji, že za hosty se prosadí Pepa Mazanec střelou z dálky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích