Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drslavice deklasovaly Zlámanec. Nadělily mu pět branek


0

Zlámanec pocítil na hřišti v Drslavicích sílu domácího týmu. Drslavice nedaly svému soupeři naději na myšlenku, ve které by hosté mohli přemýšlet o zisku alespoň jednoho bodu. Utkání se stalo jednoznačnou záležitostí, díky které domácí získali zaslouženě všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři poločasové trefy rozhodly o utkání

Drslavice jsou na svém hřišti velice silným týmem. Tentokrát se o tom mohl přesvědčit celek Zlámance, který už do poločasu inkasoval čtyři branky, čímž domácí rozhodli o tom, kde budou zůstanou. Svou převahu domácí korunovali už po čtvrthodince utkání, když se prosadil Martin Vystrčil - 1:0. O chvíli později už byl náskok domácích dvoubrankový. To se prosadil střelec domácích Martin Orlovský a domácí tak ve 23.minutě vedli 2:0. 32.minuta znamenala vedení domácích už 3:0, když se prosadil Tomáš Vidrman. Tato branka nebyla posledním domácím zásahem. Tou se stala branka ze 38.minuty prvního poločasu, když se podruhé prosadil kanonýr Drslavic Martin Orlovský. Byla to jeho druha branka v utkání a znamenala vedení 4:0. Tímto poměrem branek skončil první poločas. Nutno poznamenat, že tyto branky nemusely být jedinými zásahy domácích. Při třech střeleckých pokusech Drslavic se za brankářem hostí Jirkou Kročil třikrát zatřáslo břevno.

Domácí zvolnili tempo, ale utkání si pohlídali

Ve druhém poločase kvalita hry upadla a domácím se nepodařilo svým výkonem navázat na poločas první. I když domácí polevili, byli i nadále lepším týmem, ale skŕe se jim povedlo posunout jediným zasáhem Martinem Vystrčilem v 54.minutě, pro kterého to byla druhá trefa v utkání. I hosté se dočkali čestného zásahu. A to v samotném závěru utkání, když se prosadil Robert Blaško. Domácí tak potvrdili svou sílu na domácím hřišti a vyprovodili Zlámanec solidním výkonem a pěti zásahy.



Ohlasy k zápasu


TJ Drslavice
Přemysl Přecechtěl - trenér Drslavic: Z utkání jsem neměl vůbec žádné obavy, protože doma jsme velmi silní, což se také potvrdilo. Nebýt střelecké smůly, tak utkání skončilo dvojciferným skóre. Hosté mne svým výkonem hodně zklamali.




Sestavy


TJ Drslavice
M. Hroch [-] - T. Kňazeje [-] , M. Vystrčil [-] , R. Máčala [-] (70. D. Švajda [-] ) , M. Orlovský [-] (44. P. Přecechtěl [-] ) , I. Machálek [-] , T. Vidrman [-] , M. Šrámek [-] , V. Hroch [-] , L. Pijáček [-] (66. J. Machálek [-] ) , M. Zemánek [-]

TJ Zlámanec
J. Kročil [-] - M. Mimránek [-] , L. Válek [-] , R. Kutra [-] (51. J. Bieschel [-] ) , L. Sadil [-] , O. Machala [-] , J. Koželuh [-] , J. Chmela [-] , A. Hubáček [-] , R. Duda [-] (46. M. Křen [-] ) , R. Blaško [-]

ŽK: 31. R. Máčala - 27. L. Sadil .
Hráči zápasu: M. Šrámek , M. Vystrčil .
Místo: Drslavice. Počet diváků: 115. Rozhodčí: Vlčnovský Zbyněk - FICENC Libor (N), ŘÍHA Radoslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.