2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hnojník oplatil Sedlištím podzimní porážku


Branky


48. L. Brzuchanski , 89. M. Bauman (p.)
16

Vyrovnaný souboj se očekával v Hnojníku, kam v sobotu zajížděl celek ze Sedliště. Podzimní souboj skončil vítězstvím Sedliští, které vyhrály 4:2. Od tohoto duelu oba celky vyměnily trenéry a došlo, tak na souboj starých známých a dvou trenérů se zkušenostmi z bývalého MFK Frýdek-Místek. Sedliště vede Miroslav Onufer a Hnojníku aktuálně velí Martin Blahuta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvacet diváků v první půli branku nevidělo

V Hnojníku se v květnu pod novým trenérem Blahutou vykrystalizoval osmnáctičlenný kádr, ze kterého tentokrát vypadli Lamoš (nemoc), Lachowicz (sval), Kluz (sval), Pieszka (nemoc) a Maceček (koleno), ale naopak se poprvé  zapojil výborně hrající Glac. Trenér Blahuta vzhledem k tomu, že tým dostává hodně branek přeskupil řady, změnil hráčům  posty a podle nuly vzadu se to asi vyplatilo,i když k tomu přispěl i bezzubý soupeř, kterému chyběl  kanonýr Kovács a trenér Onufer.

 

Ve čtvrté minutě, tak jako v Bašce měli jít do vedení hráči Hnojníku, ale dopadlo to stejně jako v minulém kole, tentokrát se v gólovce objevil Zábelka a znovu Bolek, ale stav 0:0 trval i po super šanci Brzuchanskiho v 18.minutě, to Lukáš přestřeluje branku Šokaly z malého čtverce! Hosté díky Sekaninovi a Krejčokovi sice dobře kombinují, ale do šancí se prakticky nedostali. Vyjimkou byla 25.minuta, kdy těsně minul branku Kreželoka útočník Krištof. Do poločasové přestávky tak šly oba týmy za bezbrankového stavu.

Video z první půle:

 

 

Brzuchanski byl u všeho podstatného

To, že má Hnojník lepší druhé poločasy se potvrzuje, už ve 48 minutě. To Walica geniálně vysunuje Brzuchanskiho, který střílí první branku utkání před smutnou návštěvou 1:0. Pojistku mohl opět přidat výtečně hrající Brzuchanski, ale po centru Zábelky ho vychytal brankář Šokala.V 63.minutě předvedl kanonýr domácích Zábelka individuální akci, ale je z toho po dalším zákroku brankáře hostů jen roh. Zákrok dne však předvedl brankář Hnojníku Kreželok, ten famózně vychytal střídajícího Adamuse, bravo Benji!
V téže minutě střílí na sedlišťskou bránu i domácí hráč číslo 8 Walica, ale znova je z toho pouze roh a Šokala si připisuje další dobrý zákrok. Obrana Hnojníku pracuje znamenitě a důkazem toho je skvělý obraný zákrok pravého beka Oborného, který nebezpečnou situaci hostů hasí na roh, to běžela 86.minuta utkání. A úleva pro domácí fans přichází v 88.minutě kdy proměňuje penaltu Bauman, která vznikla po faulu na pronikajícím Brzuchanskiho a konečný výsledek utkání o osmou příčku je tak 2:0. V dalším kole zajíždí Hnojník do Horní Suché, kde je čeká lídr soutěže, který už 15 zápasu nepoznal hořkost inkasované branky.

Video z druhé půle:

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hnojník
Martin Blahuta - trenér: Něco jsme se sestavou museli udělat, protože inkasovat 8 branek ve dvou utkáních je žalostně moc. Jsem moc rád, že kluci se s rozestavením 5 – 4 – 1 zhostili na výbornou, takticky to zvládli skvěle a na rozdíl od mého kamaráda a v tomto utkání trenéra D.Majera si myslím,že jsme vyhráli zaslouženě! Neuznaný gól Sedlišť byl naprosto správně za ruku odvolán, zbytečně se potom utkání vyhrotilo, bohužel má na tom velký podíl rozhodčí Hrdina, ale kdo neudělá chybu. Určitě v tom nevidím záměr, jak tvrdila hostující strana. Mě teď už jenom zajímá kdo bude připraven z hráčů do ukání v Horní Suché!

FK Sedliště
Tomáš Majer: K utkání jsme nastupovali s touhou prodloužit sérii 5ti zápasů bez prohry. Bohužel jsme se nedokázali vypořádat s nepřesným rozhodčím a místo hry jsme se více věnovali diskuzím. Domácí vstřelili dvě branky, my "žádnou", takže jsme zaslouženě prohráli.



Sestavy


TJ Sokol Hnojník
B. Kreželok [-] - J. Hradil [-] (56. Š. Grochal [-] ) , D. Bolek [-] , V. Zábelka [-] (90. T. Jantoš [-] ) , M. Walica [-] - J. Glac [-] , J. Kozel [-] , A. Klus [-] - M. Bauman [-] , L. Brzuchanski [-] , E. Oborný [-] -

FK Sedliště
O. Šokala [-] - T. Kusak [-] , M. Hammer [-] , R. Krpel [-] , K. Jiříček [-] - T. Sekanina [-] , M. Krejčok [-] (67. F. Adamus [-] ) , R. Krištof [-] (84. D. Gwozdz [-] ) - D. Kaloč [-] (46. R. Krischke [-] ) , T. Majer [-] , D. Krejčok [-] -

ŽK: 23. M. Walica , 74. J. Glac - 33. K. Jiříček , 58. D. Krejčok .
Místo: Hnojník. Počet diváků: 25.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Přestože oba týmy mají stejný počet bodů a určitě to bude vyrovnaný zápas, řekl bych výhra hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza