Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věřňovice po letech vyhrály v Hnojníku


Branky


16

Hnojník s novým trenérem Martinem Blahutou hostil Sokol Věřňovice. Aktuálně 4.celek pořadí jel sice do Hnojníku v pozici favorita, nicméně obezřetnost byla na místě. Na zdejším trávníku nevyhrál od sezóny 16/17.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas rozhodly dvě chyby domácích

Po utkání Staříč : Hnojník  proběhla v Hnojníku změna na trenérském postu, Aloise Mikundu nahradil bývalý trenér Staříče Martin Blahuta. Mužstvo v týdnu trénovalo, (předtím na jaře vůbec) a poctivě se připravovalo na souboj proti čtvrtému týmu 1.B. třídy Věřňovicím.

Domácí nastoupili se dvěma změnami v sestavě oproti vítěznému zápasu ve Staříči, brankáře Kreželoka nahradil Lamoš a Glace na beku vystřídal zkušený Lachowicz. Na lavičku usedli Grochal, a nedoléčení Jantoš s Kluzem. Už ve 22.minutě se zranil Lachowicz, kterého nahradil Grochal a další změny tak byly v dalším průběhu nereálné, tak úzký kádr má Hnojník. Přesto to byla vyrovnaná partie,domácí poctivě bránili a až do 36.minutě vzdorovali mírnému tlaku svěřenců trenéra Kubiše. Ale osudovou chybu prvního poločasu vyrobil stopér Kozel a Kubiš M. trestal 0:1. A za pouhé 3 minuty to bylo pro domácí už krutých 0:2, to křížnou střelou se opět prosadil Kubiš 0:2. Do kabin se mohlo odcházet po kontaktním gólu Pieszky, ale toho vychytal brankář Ferenc.A tak poločasový stav byl 0:2,ale naděje na zvrat tu rozhodně byla.

Domácí stáhli manko, pak přišla studená sprcha

Odhodlání pokusit se o zvrat nezůstalo pouze v kabině, ale Zábelka a spol. začali bušit do soupeře a šance přicházely. V 54. a 64.minutě měl na kopačce branku Zábelka, ale stav 0:2 trval po dalších šancích Kluse, Oborného a znovu Zábelky ( ta byla miliónová) i v 75.minutě. Trenér Blahuta tak změnil na závěr rozestavení na 3 – 4 – 3, zkušený kapitán Bauman se posunul do zálohy a Bolek doplnil v útoku spalovače vtomto zápase Zábelku a Hradila. V 78.minutě předvedl nevídanou střelu Lukáš Brzuchanski a na světelné tabuli svítí 1:2. A v 82.minutě je zaslouženě srovnáno, to Bolek našel Brzuchanskiho a ten famózně srovnal na 2:2. A v kabině domácích se věřilo v Csaplárovu past, ta bohužel nepřišla, v 85.minutě domácí inkasovali po hlavičce Čopíka a na vyrovnání jim už nezbyl ani čas a ani síly. V dalším kole zajíždí Hnojník do Bašky, kde je kapitánem bývalý hráč Hnojníka Jiří Škola. Věřňovice čeká tradičně v neděli souboj v domácím prostředí s petrovickým Interem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hnojník
Martin Blahuta - trenér: O výsledku utkání rozhodly naše chyby a spalování šancí, asi bude mít trenér hostů jiný názor,ale zasloužili jsme si minimálně bod, hlavně za druhý poločas, ve kterém jsme hráli výborně. Pokud toto mužstvo začne znova trénovat (v týdnu před utkáním 11 a 12 hráčů) , rozšíří se kádr, můžeme se rovnat i celkům se špičky tabulky. Po vyrovnání na 2:2 jsem věřil ve vítězný gól, bohužel se tak nestalo.

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
Jakub Kubiš: Prvních 30 minut bylo z naší strany hrozných, málo pohybu, špatně jsme kombinovali, pak jsme se po chybě domácích dostali do vedení a po pěkně akci vedli v poločase 2:0. Do 60. minuty to vypadalo na poklidné vítězství a bylo jen otázkou, kdy přidáme třetí gól. Domácí měli snad jen jednu střelu na bránu. Poté však začali být velmi nebzpeční, přežili jsme tutovku Zábelky. Nakonec však za ty naše neproměněné šance přišel trest. Dva rychlé góly a domácí byli na koni. Naštěstí se letos můžeme spolehnout na standardky a ta zase rozhodla. A tak jsme konečně urvali v Hnojníku tři body, protože, co jsme v I.B třídě od 16/17 jsme tu nevyhráli!



Sestavy


TJ Sokol Hnojník
M. Lamoš [-] - D. Bolek [-] , J. Hradil [-] , D. Pieszka [-] , V. Zábelka [-] - L. Brzuchanski [-] , A. Klus [-] , J. Kozel [-] , J. Lachowicz [-] (22. Š. Grochal [-] ) , M. Bauman [-] - E. Oborný [-] -

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
V. Ferenc [-] - F. Hruška [-] , N. Chalkidis [-] (90. T. Bielan [-] ) , M. Kubiš [-] (63. F. Danel [-] ) , D. Čopík [-] - J. Ganobčík [-] , R. Lobodinský [-] , J. Volný [-] , K. Lubojacki [-] , M. Čopík [-] - J. Kubiš [-] -

ŽK: 38. A. Klus , 45. D. Pieszka , 63. M. Bauman , 87. J. Hradil .
Místo: Hnojník. Počet diváků: 57.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Hradil

Expert: Tomáš Majer
Tip experta: výhra domácích

Domácí budou chtít potvrdit body ze Staříče a odčinit vysokou prohru z podzimu. Hosté nemají takovou fazonu jako na podzim a proto bych spíš věřil domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů