Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:00

12.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drslavice nedaly Ostrohu šanci a na čele tabulky si vytvořily luxusní náskok


0

Kdo očekával vyrovnané utkání jako magnet kola Okresního přeboru, tak ten se mýlil. V prvním poločase držel celek z Ostrohu ještě jednobrankovou ztrátu, ale domácí Drslavice ve druhém poločase nenechaly nikoho na pochybách a s přehledem vypráskaly celek z Ostrohu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli lepší a ujali se zaslouženě vedení

Hosté z Uherského Ostrohu přijeli v oslabené sestavě a od samého začátku zápasu to bylo znát. Domácí byli rychlejší, výborně kombinovali, ale Ostroh držel nad vodou výborně chytající brankář Jan Hudeček, který bravurně zneškodnil šance Vystrčila, Mikulince, Orlovského. Ujala se až střela Vystrčila, který pohotově vystřelil z hranice šestnáctky a ta znamenala úvodní branku utkání. 16.minuta - 1:0. Hosté si vytvořili jedinou šanci po špatně zahraném ofsajd systému domácích a tu s přehledem využili. Autorem branky se stal ve 40.minutě Marek Lopata. Domácí to ale nerozhodilo a ještě do poločasu strhli po rohovém kopu a brankou Miroslava Šrámka vedení na svou stranu. Do kabin se tak odcházelo za těsného náskoku domácích v poměru 2:1.

Hra kočky s myší. I tak by se dal charakterizovat druhý poločas

Do druhého dějství vtrhli domácí jako uragán a během několika minut získali náskok, který až do konce utkání navyšovali. Ve 48.minutě se trefil Vladimír Hroch, jehož hned v 53.minutě následoval svou druhou trefou utkání Martin Vyskočil. Dvě branky znamenaly vedení 4:1. Poté už bylo na hřišti pouze jedno mužstvo a bylo jen otázkou času kolik branek ještě padne. To se podařilo dvakrát Martinu Orlovskému, který se trefil dvakrát v rozmezí deseti minut a stanovil konečné skóre utkání v poměru 6:1. Domácí po velmi kvalitním výkonu zaslouženě vysoce vyhráli.



Ohlasy k zápasu


TJ Drslavice
Přemysl Přecechtěl - trenér: Před zápasem jsem měl ze soupeře trochu obavy, ale ty se ukázaly jako neopodstatněné. Soupeř mě hodně zklamal. I když byl oslabený, tak nepředvedl skoro nic a místy tento zápas připomínal exhibici.




Sestavy


TJ Drslavice
M. Hroch [-] - J. Machálek [-] , I. Machálek [-] , V. Hroch [-] , M. Zemánek [-] - M. Šrámek [-] , T. Kňazeje [-] (62. R. Máčala [-] ) , R. Mikulinec [-] (82. D. Švajda [-] ) , M. Orlovský [-] , T. Vidrman [-] (83. P. Přecechtěl [-] ) - M. Vystrčil [-] -

FK Uherský Ostroh
J. Hudeček [-] - F. Jáně [-] , T. Mrkva [-] , J. Čápek [-] - Z. Procházka [-] , M. Durna [-] , M. Lopata [-] , J. Jurčeka [-] , M. Horák [-] - Z. Pavlas [-] , J. Mrkva [-]

ŽK: 83. Z. Pavlas .
Hráči zápasu: J. Machálek , R. Mikulinec - J. Hudeček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Polášek Tomáš - SVOBODA Tomáš, SOUČKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.