3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Celek z Dobré stále čeká na body


Branky


16. T. Mančar , 20. M. Stanowski (p.) , 58. J. Zoller - 5. O. Zícha , 75. P. Gryžboň
4
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky za poločas

Hned od první minuty chtěli domácí diktovat tempo hry a to se dařilo , ale vyložené šance během první pětiminutovky nevyužil Siekiera ani Bednář. První nepovedený odkop v 5. minutě hostujícího obránce vyšel na jedničku a hosté se zhostili tohoto brejku jak se patří a zakončili situaci golově proti bezmocnému Stachovi 0:1. Domácí nesložili zbraně a tlačili se do vápna po křídlech . Tlak se stupňoval a nebezpeční jsme byli zejména ze standardních situací . V 16.minutě zahrával rohový Siekiera , který Bednář prodloužil na zadní tyč , kde se pohyboval kapitán Mančař a bylo srovnáno 1:1. O čtyři minuty později z dalšího rohového kopu. Přetažený míč vrátil Mančař na Stanowského , který si míč zpracoval . Obešel obránce , který musel řešit situaci faulem a kopala se penalta, kterou Stanowski s přehledem proměnil 2:1. Domácí stále útočili po stranách , ale všechny utoky skončily špatným finálním řešením a tak se šlo do kabin za stavu 2:1.

 

Gólů nebylo málo

V druhé půli nastoupil náš loučící se kanonýr Zoller a obrana hostů musela být ještě více v pozoru. První šanci si ale připravil na hranici šestnáctky Bednář , který ale svou tvrdou střelu namířil jen kousek vedle pravé šibenice. V 58.minutě dostal dlouhý balon Bednář , který posunul míč do běhu Folwarcznému a ten posunul další přihrávku na rozběhnutého Zollera , který uklidil míč do sítě a připsal si tak 110. branku v dresu Stonavy 3:1. Hosté tlačili všechny míče za naši obranu a do šestnáctky a z několika situací byl závar ve vápně a naše obrana musela hasit na poslední chvíli. V 75. minutě poslal na bránu míč Gřyžboň z hranice velkého vápna a jeho střelu srazil domácí hráč do protipohybu Stacha , který byl bezmocný a hosté vykřesali naději 3:2. Ve zbytku zápasu jsme čelili znovu spoustě nakopávaným míčům , ale naše obrana všechny situace dokázala zastavit a tak jsme si připsali první jarní tři body do tabulky.Předvedená hra neodpovídala vůbec našim kvalitám , ale důležité jsou pro nás body a musíme se připravit na další utkání za 14 dní doma proti Smilovicím.  


Sestavy


SK Stonava
J. Stach [-] - P. Adamczyk [-] (80. L. Němec [-] ) , D. Egri [-] , T. Mančar [-] , M. Folwarczny [-] (89. J. Gatnar [-] ) , M. Koďousek [-] , J. Kupczak [-] , L. Graňák [-] (46. J. Zoller [-] ) , Z. Bednář [-] , D. Siekiera [-] (82. P. Szotkowski [-] ) , M. Stanowski [-]

TJ Sokol Dobrá
M. Hanke [-] - D. Šmahaj [-] (63. J. Otipka [-] ) - P. Gryžboň [-] , T. Račev [-] , O. Zícha [-] (80. K. Koloničný [-] ) , J. Filipčík [-] , O. Georgiovský [-] , O. Gryžboň [-] (80. J. Zicha [-] ) , M. Novák [-] , K. Zícha [-] , F. Georgiovský [-]

ŽK: 93. J. Kupczak - 36. M. Novák .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: MACHALA Petr - MITURA Michal, KLEČACKÝ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kristýna Haldinová

Expert: Jiří Malý
Tip experta: výhra domácích

Krásný střed tabulky si Stonava určitě pohlídá.

Tip: výhra domácích