1:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 18:00

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro šetřilo hráče a Černice se prosadily z penalty!


Branky


37. Z. Pašek - 34. J. Peterka (p.) , 40. J. Peterka , 59. T. Hrach , 75. M. Müller , 79. J. Nedvěd
21

"Stříbro šetřilo zdravé áčkaře na baráž a nastoupilo v sestavě kombinující zkušenost s dravým mládím - tzn. dorost, béčko, garda a možná i paní, co normálně prodává lístky," hodnotil po utkání Petr Mlnařík zápas jeho Černic s domácím Stříbrem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První se prosadili hosté až ve 34. minutě a kupodivu to bylo z penaltového puntíku. Přesně svůj pokus zamířil Jan Peterka. Jenže o tři minuty později bylo opět srovnáno. Prosadil se Zbyněk Pašek a začínalo se od znovu. Tedy domácí si to mysleli... Ve 40. minutě se dostal snadno za obranu Peterka a vzal si vedení zpět. Za skóre 1:2 se ukončil první poločas.

 

Druhý poločas začal hudebním povzbuzováním obou týmů, když se na tribuně rozezněla diskotéka. Ta ale více pomohla hostujícímu celku, který svůj tlak dokázal i několikrát přesně trestat. Po hodině hry se prosadil také Tomáš Hrach, který dokázal skórovat po téměř třech měsících půstu. Dvěmi slepenými brankami pak navýšili vedení na konečných 1:5 Marek Müller a střídající Jaroslav Nedvěd.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Mlnařík, asistent trenéra: Stříbro šetřilo zdravé áčkaře na baráž a nastoupilo v sestavě kombinující zkušenost s dravým mládím - tzn. dorost, béčko, garda a možná i paní, co normálně prodává lístky. Všechna čest všem, kdo tam v tom parnu vyběhli hájit domácí barvy. My jsme k roli favorita přistoupili hodně obezřetně a ač jsme byli většinu času na míči, ne a ne něco vymyslet. Střeleckou nemohoucnost jsme kupodivu protrhli z naší hororové disciplíny, tedy z penalty. Domácí zakrátko vyrovnali díky našemu nedůrazu při bránění. Před poločasem naštěstí Peterka předvedl nejsvětlejší okamžik jara a vedení nám vrátil. Ve druhé půli jsme pak zlepšili kombinaci a po třech velmi podobných akcích přidali tři branky. Výkon to však celkově podařený nebyl a nevybočil z našeho jarního trápení.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
P. Šujan [-] - M. Haas [-] , D. Donate [-] , W. Tattan [-] (60. D. Kasl [-] ) , M. Hodek [-] , Z. Pašek [-] , P. Sásik [-] (46. A. Ferdinandy [-] ) , L. Loula [-] (46. P. Kasl [-] ) , O. Kertis [-] (67. J. Bareš [-] ) , V. Harvila [-] (60. V. Gontkovič [-] ) , A. Němec [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
P. Gottwald [-] - F. Švejda [-] , J. Petr [-] - K. Zeliński [-] - J. Peterka [-] , J. Miletínský [-] , T. Hrach [-] , M. Chvojka [-] (72. J. Nedvěd [-] ) - E. Eger [-] , J. Pipaš [-] (60. V. Motlík [-] ) , M. Müller [-]

Počet diváků: 36. Rozhodčí: Petrželka František - STROLENÝ Petr, STACH Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jan Peterka
Tip experta: výhra hostů

Jde nám o hodně a potřebujeme jediný bod ke stoprocentní záchraně, jedeme do Stříbra vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů