3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 17:00

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body zůstaly v Radnicích, Staňkov ale nedal nic zadarmo


Branky


26

Náhled na tabulku mohl hovořit jasně, ale podobné to bylo na podzim a Staňkov dokázal Radnice doma přehrát. Tentokrát také zůstaly body doma, tedy v Radnicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První minuty byly od radnických jako z říše snů. Hned ze druhé střely padl nádherný gól, a to z levé kopačky Daniela Fencla, který svou slabší nohou z 35 metrů zakroutil ostrý projektyl do šibenice. Následovala desetiminutovka, ve které mohli domácí své vedení navýšit. Nejblíže k brance byl Huttr, ale ve skluzu branku minul.

 

Následně, jakoby na domácí padla deka spokojenosti, ustal pohyb a soupeř se dostával více do hry. A vygradovalo to až obrovskou šancí ve 39. minutě, když se ve vápně dostal ke střele Hrdina a míč se odrazil od břevna před/na/za brankovou čáru a následně ven, kde dorážku pokryl důrazně Klír. Asistent rozhodčího Mičan ukázal, že se o branku nejednalo a tak se hrálo dál. Do poločasu už se více nestalo.

 

Ve druhé půli měli domácí opět velmi dobrý nástup a po pěti minutách hry se po kombinaci na jeden dotek dostal před Jánského Matěj Svoboda a svůj pokus proměnil - 2:0.

 

Rozhodnuto ale nebylo a hosté to věděli. Na míči byli chvílemi lepší než domácí hráči a kombinacemi se dostávali do zajímavých příležitostí. Dvě gólovky pak přerušil asistent Ruda, který odmával těsné ofsajdy. Hřebíček za radnickou produktivitou dal Šimon Huttr, který se ve vápně dostal k odraženému míči a z voleje vymetl pavouky i v druhé bráně. 

 

Hosté chtěli svůj velmi dobrý výkon potvrdil alespoň nějakou kontaktní brankou, ale to se do závěrečných minut nepovedlo. Proti byla domácí obrana.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Každé utkání v krajském přeboru je složité, všechna mužstva mají svoji kvalitu. Na umělecký dojem byl asi lepší soupeř, ale na účelnost hry zase my. V utkání jsme se mohli opřít o slušnou defenzivu, při kontrole míče a hře směrem dopředu to trochu drhlo. Jenže využívání brankových příležitostí je fotbalová disciplína, která rozhoduje o výsledku. Tady není co řešit. Své nedostatky vidíme, snažíme se pracovat na jejich odstranění.

FK Staňkov
Ondřej Bauer, místopředseda klubu: Proti druhému týmu tabulky jsme odehráli výborné utkání. Domácím jsme byli více než vyrovnaným soupeřem. Možná nám byl upřen regulérní gól, ale na to se nebudeme vymlouvat. Hezky se poslouchá, jak můžeme být tak dole, ale bohužel je to o gólech.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - P. Valenta [-] , M. Krč [-] , D. Rýdl [-] (79. J. Kesner [-] ) , L. Brož [-] , J. Klír [-] (69. M. Ineman [-] ) - J. Esterka [-] (79. M. Habr [-] ) , L. Aubrecht [-] , D. Fencl [-] , Š. Huttr [-] (89. R. Štěpánek [-] ) - M. Svoboda [-] (69. P. Spěváček [-] )

FK Staňkov
L. Jánský [-] - A. Kolros [-] (86. O. Liška [-] ) , M. Kastl [-] (60. T. Pitipáč [-] ) , J. Kubina [-] , T. Doležal [-] , M. Hodan [-] , O. Hrdina [-] , M. Bozděch [-] (73. J. Mařík [-] ) , M. Liška [-] , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-]

ŽK: 38. D. Rýdl , 66. J. Klír - 76. T. Doležal .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Křen Jiří - RUDA Daniel, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Šimon Huttr
Tip experta: výhra domácích

Zde doufám že napravíme zaváhání z podzimního utkání ve Staňkově a porazíme soupeře o více branek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích