1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 10:15

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Šlágr kola byl rozhodnut dvě minuty před koncem


Branky


15. A. Heller - 66. F. Copák , 88. M. Hojda
25

Souboj prvního z druhým nemohlo nabídnout vyrovanější hru, než která se odehrála na vejprnické umělce. Díky sněhu na hlavním hřišti, který sice rychle tál, ale povrch trávníku byl dosti narušený, byly týmy nuceny se přesunout kousek vedle. O výsledek se hrálo až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedn chyba v zadních řadách domažlického celku rozhodla o prvním gólu utkání. Ten vsítil po samostatném úniku v 15. minutě Adam Heller a poslal tak svůj tým do vedení.

 

V průběhu prvního poločasu bylo znát, že hosté raději hrají na širším place, ale postupem času se přeci jen adaptovali. Přes vyrovnaný a bojovný souboj se ale padesátka přítomných diváků další regulérní branky v první polovině hry nedočkala.

 

Do druhého dějství naskočili hosté o poznání lépe a svého soupeře zatlačili. Dobývání vejprnického hradu načal v 66. minutě přesně krouceným rohem na zadní tyč František Copák, který ve čtyřech utkání za Domažlice, po svém přestupu z Tlumačova, vsítil už svou třetí branku!

 

S blížícím se závěrem utkání si chtěli domácí výsledek udržet alespoň do penaltového rozstřelu. To se jim však nakonec nepodařilo. Dvě minuty před koncem základní hrací doby si po dvakrát prodlouženém autovém vhazování našel míč domažlický obránce Miroslav Hojda a rozhodl o výhře svého celku v poměru 1:2. 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Roman Baxa, trenér: Souboj s Domažlicemi byl vyrovnaný, ale ve druhé půli na nás hosté více zatlačili a byli důraznější v koncovce. Fotbal to byl i s ohledem na menší umělku dobrý, tedy více soubojový, ale pěkný. Škoda, že jsme neudrželi naše vedení z prvního poločasu. Vlastně jsme vsítili i druhou branku, ale asi pro předchozí hraní rukou nebyla uznána. A jak říkám, Domažlice to ve druhé půli díky většímu důrazu dokázali otočit.

TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Javorský, hrající trenér: Před zápasem jsme museli bohužel řešit problémy s autobusem, když nám na náledí uvízl pár kilometrů za Domažlicemi. Naše vedení rychle zareagovalo a přijelo pro kluky a odvezlo je nazpět do Domažlic a pak na zápas jeli auty po vlastní ose. Jedno auto se bohužel zdrželo a museli jsme narychlo udělat tři změny v sestavě. Improvizace byla i s rozcvičkou, protože vybavení, mimo dresy, bylo právě v tomto autě. Tím chci rovnou poděkovat domácím, že nám počkali cca deset minut se začátkem zápasu a půjčili nám míče na rozcvičku. První poločas byl vyrovnaný bez velkých šancí. Kombinace na vlastní polovině se nám dařila, ale díky malé umělce nám dělal problém přechod do útočné fáze. Bohužel jsme ale udělali hrubou chybu v obraně a samostatný únik Adam Heller chladnokrevně proměnil. Soupeřům, podle jejich reakce, nebyl v prvním poločase asi správně uznán gól kvůli ruce. Já nemohu posoudit měl jsem to přes celé hřiště. Do druhé půlky jsme vstoupili výborně, hru na malé umělce jsme trošku změnili a mělo to úspěch. První gól jsme dali z rohu, kdy si domácí hráč při snaze odehrát balón, dal vlastní gól. Ale je možné, že už byl míč za čárou a gól byl rovnou z rohu. Bylo to tak rychle, že jsem to přesně neviděl. Za stavu 1:1 mi nebyl uznán gól kvůli ofsajdu. Já osobně si myslím, že to ofsajd nebyl, ale respektuji rozhodnutí rozhodčího. V 88. minutě jsme vstřelili gól po autu a dvojitém prodloužení. Míra Hojda uklidil míč do branky a mohli jsme se radovat z výhry. Za druhý poločas jsme si zápas zasloužili otočit a výhry si strašně cením proti tak kvalitnímu soupeři, jakým Vejprnice jsou.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Turek [-] - R. Křen [-] , A. Heller [-] , V. Puhlovský [-] , D. Křen [-] (58. M. Majerčík [-] ) , L. Kuhajda [-] , T. Kotva [-] , J. Bayer [-] , A. Kolář [-] , L. Rada [-] , R. Dvořák [-]

TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - L. Korelus [-] , O. Sloup [-] (63. Z. Peroutka [-] ) - A. Vlček [-] (63. I. Vojtko [-] ) , F. Copák [-] (75. M. Hoang [-] ) , D. Sedláček [-] (85. J. Kubr [-] ) , D. Soupír [-] - P. Javorský [-] - T. Korelus [-] , M. Hojda [-] , V. Uzlík [-]

ŽK: 86. A. Heller - 24. A. Vlček .
Hráči zápasu: M. Hojda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Frgal Lukáš - SCHNEIDER Josef, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Radek Skopový
Tip experta: výhra hostů

Vejprnicím se teď daří, ale není to nic, s čím by si Domažlice neporadily - 1:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů