0:1
(0:0)
58. V. Habr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 13:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Potěšil mne takticky zvládnutý duel z naší strany, hodnotí po zápase s Bukem trenér Marek Černoch


Branky


58. V. Habr
22

99 přítomných diváků přihlíželo tomu, jak hosté ze Sokola Třebětice díky jediné brance vyloupili AC Buk a odskočili na první pozici o další bodíky. Jedinou branku zápasu zaznamenal téměř po hodině hry hostující Habr.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Sokol Třebětice
Marek Černoch, trenér: Čekal nás nesmírně těžký zápas s kvalitním soupeřem a víme, že z Buku se body jen tak nevozí. Utkání to bylo velmi zajímavé zásluhou obou mužstev. Já musím naše kluky pochválit jak zápas zvládli. Ve větší míře se snažili dodržovat to, co jsme si řekli a hlavy pracovaly tak jak měly. V prvním dějství jsme měli převahu, bohužel šance, které jsme si vytvořili byly neproměněny. Druhý poločas už byl vyrovnaný, nicméně opět jsme nevyužili čtyři výborné možnosti ke skórovaní. Nakonec se to podařilo po jedné standardní situací. Domácí nás poté zatlačili ve snaze vyrovnat, pustili jsme je do jedné šance, kterou zlikvidoval pozorný Urbánek a z protiútoku jsme mohli definitivně rozhodnout, bohužel jsme trefili jen spojnici tyče a břevna. Tři body jsme uhráli, a tak jsme maximálně spokojeni a potěšil mne takticky zvládnutý duel z naší strany.



Sestavy



FK Sokol Třebětice
P. Urbánek [-] - D. Kelbler [-] , R. Tříletý [-] , M. Trávníček [-] , V. Novák [-] , P. Švarc [-] , V. Pokorný [-] , V. Habr [-] , V. Bastl [-] , T. Chvátal [-] , J. Vychytil [-]

ŽK: 30. O. Jasanský , 60. M. Šenkýř - 61. J. Vychytil .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Křížek Danek - HLADÍK Pavel, FILO Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů