4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk si připsal důležitou výhru


Branky


3. F. Mertl , 47. S. Budík , 63. S. Budík , 86. F. Mertl - 90. M. Pešek
16

Soutěž měla na programu 23. kolo a Sedlec zajížděl do vzdáleného Frymburku. Ten měl v tabulce prozatím stejný zisk dvaceti bodů a tak se jednalo o veledůležité utkání. Bohužel na sedlecké straně se tentokrát k utkání nedostavila šestice hráčů a tak Sedlec odjížděl pouze s 12 fotbalisty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Velkou bolestí, která trápí sedlecké celé jaro, je inkasování branky hned v úvodu utkání se naplno projevila i na půdě Frymburku. Ve 3. minutě, po faulu před vápnem, se k přímému kopu postavil domácí Filip Mertl a ranou přes zeď k tyči otevřel účet utkání - 1:0. O chvilku na to z podobné pozice střílel Mertl znovu, tentokrát jeho střelu zastavilo břevno. Pak se již hra vyrovnala, hosté se ale k vážnějšímu ohrožení branky domácích nedostali, všechny akce končily před pokutovým územím. Ani domácí v prvním poločase žádnou branku nepřidali a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.   Začátek druhého poločasu opět začali lépe domácí. V 47. minutě přišel centr z levé strany a nabíhající Stanislav budík skóroval hlavou - 2:0. V minutě 63. dodal Frymburským ještě větší pohodu opět Stanislav Budík, když hlavou dorazil vyraženou střelu - 3:0. Sedlečtí nehráli dobře, do útoku si prakticky nic nevytvořili, snad pouze pár standardních situací, ale ani z nich se ohrožení Vítka v domácí brance nekonalo. V 86. minutě přidal další branku Filip Mertl, když střelu za hranicí pokutového území umístil přesně k levé tyčce branky - 4:0. V úplném závěru kosmeticky upravil skóre zápasu hostující Martin Pešek, po Kochem vhozeném autu si hlavou přiťukl míč do vápna a prostřelil brankáře Vítka - 4:1. Po této brance rozhodčí utkání ukončil.


Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Milan Račák (kapitán): Povedl se nám vstup do obou poločasů, kdy se nám podařilo vstřelit rychlé góly. Z naší strany to nebyl nejlepší zápas, hodně jsme kazili. Bylo znát, že potřebujeme přerušit tu sérii bez výhry. Pochvalu zaslouží oba dvougólový střelci Filip Mertl se Standou Budíkem a pak krajní hráči Miloš Králík a Lukáš Brůha. Brzké uzdravení našemu spoluhráči Karlovi Maláků, který se nepříjemně zranil.

SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Z naší strany hrozný výkon, bez bojovnosti, vepředu absolutně bezzubí. Myslím, že první naše přímá střela na branku byla až ta gólová v poslední minutě zápasu. Domácí se na výhru ani moc nezpotili, ale na nás jim to bohatě stačilo. Bohužel, víme jak důležité se hraje utkání a stejně se k němu pořádně nesejdeme. Na druhou stranu, na hřišti nás 11 bylo, stejně jako domácích, ale s takovýmto výkonem to na body nebude nikdy a nikde. Domácímu hráči, který si sám přivodil těžké zranění, přejeme brzké uzdravení.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - M. Králik [-] , L. Brůha [-] (86. M. Malina [-] ) , F. Mertl [-] , J. Ribár [-] , S. Budík [-] , K. Malák [-] (78. O. Malák [-] ) , F. Fatura [-] , M. Račák [-] , T. Kaňa [-] , J. Šisler [-]

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - J. Koch [-] , O. Voráček [-] (74. T. Folvarský [-] ) , V. Reitinger [-] , R. Hudec [-] , M. Peterka [-] , M. Pešek [-] , M. Pešek [-] , J. Špán [-] , L. Koňarík [-] , V. Kozel [-]

ŽK: 10. J. Šisler , 25. K. Malák , 60. S. Budík - 58. O. Voráček , 65. J. Koch , 70. V. Kozel , 82. J. Špán .
Hráči zápasu: F. Mertl , S. Budík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Svoboda Jan - NOVOTNÝ Matěj, HOLUB Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Že se ve Frymburku blbě hraje všem, to je prostě fakt. Sedlec je navíc tým, který by místním mohl sedět a byť dokáže dát hodně gólů, stejně tak jich dost zvládne dostat. Tady vidím otevřené možnosti pro domácí ofenzivu, což podpoří zkušenosti Máry Vítka v bráně. Naprosto ideální by byla remíza a dělba bodů, Frymburk ale nejspíš vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Aleš Prokop
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že Frymburk doma vyhraje. Tam se nechce jezdit nikomu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích