0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 16:00

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemi body v Ševětíně si Slavia ČB pojistila záchranu


Branky


16

K předposlednímu utkání sezóny se v Ševětíně sešla dvě mužstva z konce tabulky, když jako hosté přijeli sešívaní od Malého jezu, kteří potřebovali k jistotě záchrany naplno bodovat. To se jim podařilo a tři body si ze Ševětína odvezli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kindermann poslal Slavii do vedení

Zápas začal aktivně z obou stran, ale více šancí si vytvářeli hosté. Hrozili hlavně z křídelních prostorů odkud distribuovali míče do vápna. Dvakrát se zpoza šestnáctky zastřeloval Slípka a hlavně jeho druhá střela stála za to, když ze 30ti metrů orazítkoval břevno domácí branky. Jako první udeřili hosté, po rohu se hlavou z malého vápna prosadil Petr Kindermann a poslal Slávisty do vedení. Domácí mohli odpovědět zanedlouho, když Klapuš postupoval sám na branku, přeloboval však nejen vyběhnutého gólmana, ale i jeho svatyni. Poté se šance střídali na obou stranách, ale přece jen měl více práce brankář domácích. Do poločasu se však skóre už neměnilo.

Hosté přidali ještě jednu branku a vedení uhájili

Druhý poločas začal na podobné vlně a hosté měli opět více ze hry a lépe kombinovali, hlavně na levé straně, kde domácí soupeře přehrával Dvořáček. Ten byl za svou snahu odměněn v 52. minutě, kdy se od něj střílený centr odrazil do břevna a následně si sám míč dorazil do prázdné brány. V tu chvíli to vypadalo na poklidné dohrání zápasu, ještě poté co hosté nedokázali protlačit míč na brankové čáře do sítě. V tu chvíli se však misky vah otočili. Domácí přeskupili řady, vysunuli dopředu šikovného Vránu a Slávistům začali zatápět. Během deseti minut kolem 75. minuty musel čarovat Rychlý v hostující bráně. Lapil všechny samostatné nájezdy i střely Ševětína a zasloužil se obrovskou měrou o vítězství hostů. Ve zbytku zápasu už se nic zajímavého kromě jeho zákroku neudálo a utkání skončilo 0:2. V posledním kole čeká na domácím hřišti budějovickou Slavii zápas s Kovářovem a Ševětín zavítá na trávník budějovické Lokomotivy.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (kapitán mužstva): Měli jsme docela silnou sestavu doplněnou nadějnými dorostenci. Kvalita se projevila i na hřišti a myslím, že jsme byli 70 minut lepším týmem. Konec se nám trošku nepovedl, ale podržel nás Lukáš Rychlý v bráně. Udrželi jsme se a přes léto budeme ladit formu na příští, doufejme úspěšnější, sezónu.



Sestavy


SK Ševětín
J. Trnka [-] - M. Šálený [-] , D. Klapuš [-] , M. Malec [-] (66. R. Louda [-] ) , D. Dvořák [-] , J. Syrovátka [-] (59. R. Stoklasa [-] ) , T. Hegr [-] (75. J. Beznoska [-] ) , D. Petřík [-] (26. J. Švejda [-] ) , J. Vrána [-] , L. Chovanec [-] , M. Rakušan [-]

SK Slavia České Budějovice
L. Rychlý [-] - M. Pollák [-] , K. Dvořáček [-] , P. Kindermann [-] , O. Kindermann [-] , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , P. Snížek [-] (82. P. Hajný [-] ) , M. Hosnedl [-] (62. D. Maruška [-] ) , M. Bohůnek [-] , P. Mrzena [-] (68. M. Šefr [-] )

ŽK: 88. J. Vrána - 68. D. Maruška , 85. M. Slípka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kocina Martin - BRYCH Jiří, MRÁZ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Dana Bendová

Expert: Petr Lachout
Tip experta: remíza

Ševětín po dobrém výkonu získá první jarní bod. (2:2)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích