2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chýnovští se na vítězství až nečekaně hodně nadřeli


Branky


17

Domácí fotbalisté sehráli v jediném nedělním utkání v I. A tř., skup. B na nádherně připravené hrací ploše kvalitní první poločas ve kterém si také vytvořili zaslouženě dvougólový náskok a to ještě několik dobrých příležitostí chýnovští hráči zahodili. Hosté přijeli pouze se dvanácti hráči a celých prvních 45 minut se převážně bránili, i když si rovněž z několika brejkových situací dokázali i oni vytvořit několik nadějných příležitosti. Před zápasem ještě domácí funkcionář popřáli trenérovi A-týmu Petrovi Holotovi k jeho narozeninám a předali mu krásný dárkový koš.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si v první půli vytvořili dvougólový náskok

Hned v první minutě utkání se ocitnul hostující Tuček ve velmi dobré příležitosti, ale domácí brankář Průša si s jeho střelou doprostřed branky poradil. Ve 4. min. střílel na novovčelnickou branku domácí Štrouf a jen těsně minul pravou tyč Kodelovy branky. V 8. min. se nejdříve zastřeloval domácí středopolař Havlík, ale jeho střelu po výborné přihrávce Mareše stačili hosté ještě zablokovat na rohový kop. Ve 24. min. se však již skóre poprvé měnilo, kdy po přiklepnutí Krále zamířil placírkou přesně k pravé tyči právě domácí Havlík a dostal chýnovský celek do vedení (1 : 0). Domácí se po vedoucí brance tlačili stále více do útoku a byli za to odměněni ve 34. min. a to opět svátečním střelcem Havlíkem, který po přihrávce Václ. Hrušky rozvlnil síť hostující branky podruhé (2 : 0). Třetí branku měl na kopačce ve 38. min. Vl. Hruška, ale tentokrát hostující brankář skvěle zasáhl a vyrazil jeho gólovou střelu na další rohový kop. Pro zajímavost na rohové kopy domácí zvítězili 11 : 1.

 

Hosté sahali po bodu, ale nakonec se jim vyrovnat nepodařilo

Druhý poločas však začal velkým šokem pro domácí hráče, ale i pro domácí příznivce, neboť hned ve 46. min. snížil hostující P. Jaroš na 2 : 1, když domácí hráči byli zřejmě ještě myšlenkami v šatně. Někteří domácí diváci tento gól také ani neviděli, neboť se ještě v klidu v bistru občerstvovali, neboť bylo dost velké horko. Tento úvod druhé půle pak jako by nastínil celý druhý poločas, kdy šli domácí fotbalisté s výkonem hodně dolů a hosté asi ve dvou výborných příležitostech sahali v Chýnově po bodu. V 59. min. zahráli hosté ve svém pokutovém území rukou, ale penaltu Havlík neproměnil a tím tak odmítl svůj první hattrick v krajské soutěži. Za nemístné protesty vůči HR obdržel od sudího Dimitrova navíc novovčelnický kapitán Pivko ČK a svůj odchod z hrací plochy zakončil odhozením kapitánské pásky. Hosté tak dohrávali poslední půlhodinu pouze o deseti, ale přesto si vytvořili v 66. min. velkou šanci, kdy se sám řítil z úhlu na domácí branku rychlý Němeček, ale brankář Průša si s jeho zakončením skvěle poradil a uchránil tak domácí mužstvo od vyrovnání. Potom si domácí sice vytvořili několik dobrých příležitostí k navýšení skóre, ale ať to byl Mládek v 74. min. nebo o dvě minuty později Král, jehož střela z otočky lízla břevno, ale skóre se neměnilo a to ani po hlavičce Doubravy v 80. min., kterou hosté vykopávali z brankové čáry. V závěru měl ještě možnost k vyrovnání hostující Šlapanský, ale svou šanci prováhal a na druhé straně měl dvě gólové šance střídající Štiller, ale ani on v zakončení neuspěl. A tak domácí byli rádi alespoň za tři body, které je stále reálně udržují v boji o druhé místo v tabulce. Za týden odjíždějí k tradičnímu okresnímu rivalovi na hřiště Meteoru Tábor, kde se již na chýnovský celek hodně těší.

 

Pavel Kulveit

 



Ohlasy k zápasu


FC Chýnov
Pavel Pilík (asistent trenéra): V prvním poločase mohu být s výkonem mužstva spokojený, ale nerozumím vůbec tomu, co jsme předvedli ve druhých čtyřiceti pěti minutách… Asi jsme byli celý poločas ještě v kabině. Sice jsme si několik šancí k pojištění náskoku vytvořili, ale s jejich proměňováním jsme byli jako téměř v každém utkání na štíru a navíc jsme nedali ani penaltu. Hosté však také měli nebezpečné brejky a tak můžeme být spokojeni pouze s tříbodovým ziskem. Ale věřím tomu, že za týden na Meteoru podáme o hodně kvalitnější výkon.




Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - S. Mareš [-] , A. Rytíř [-] , J. Doubrava [-] , V. Hruška [-] (79. O. Hladík [-] ) - M. Štrouf [-] (46. F. Zadražil [-] ) , V. Hruška [-] , D. Havlík [-] (79. J. Hladík [-] ) , O. Mládek [-] , J. Hruška [-] (65. D. Štiller [-] ) - D. Král [-] (86. J. Pták [-] ) -

TJ Nová Včelnice
T. Ködel [-] - M. Vokuš [-] , J. Matějka [-] (75. M. Novotný [-] ) , D. Jaroš [-] , D. Tuček [-] , L. Šlapanský [-] , M. Němeček [-] , M. Petráš [-] , M. Pivko [-] , Z. Malý [-] , P. Jaroš [-]

ŽK: 53. D. Havlík - 60. D. Jaroš . ČK: 60. M. Pivko .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: DIMITROV Nikolaj - HERZOG Radek, SYROVÁTKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Jan Sojka
Tip experta: výhra domácích

Včelnice proti nám hrála velice dobře. Chýnov ale využije domácího prostředí a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza