0:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 10:00

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nivnice měla raketový vstup do utkání, který rozhodl o tom, že hodové body Jalubí slavit nebude.


Branky


0

Fotbalisté Nivnice přijeli do Jalubí s cílem bodovat a to se jim povedlo. V utkání, které se hrálo netradičně v sobotu už od desáté hodiny ranní, byli hosté v celém průběhu lepším týmem a nepřipustili domácím jedinou myšlenku k bodovému zisku. A tak si Nivnice veze z Jalubí tříbodovou výslužku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení Nivnice určilo řád utkání

Utkání se z důvodu hodů v Jalubí hrálo už v sobotu v deset hodin a určitě nebylo ospalé. V samém úvodu si oba celky vypracovaly po jedné standardce, ale ani jedna mladé golmany (oba věkem dorostenci) nevyděsila. Potom převzali iniciativu hosté, kteří potvrzovali svoje postavení v tabulce. Už v 8.minutě byli po ztrátě míče v nesnázích domácí obránci, ale postupně neuspěli Borýsek, L.Ligas a ani Smítal. Ve 14.minutě už se hosté mohli radovat. Standardní situaci P.Ligase zakončoval levačkou na zadní tyči  dorostenec Petr Stojaspal - 0:1. Na druhou branku se čekalo jenom 8 minut a radovali se znovu fanoušci hostí. Bratrská spolupráce Libora a zakončujícího Petra Ligase měla opět pečeť standardní situace zahrávané od autové lajny. Petr Ligas skóroval hlavou, když před brankářem změnil směr míče - 0:2. Ve 27.minutě se k další standardce z boku postavil P.Ligas a po hlavičce V.Veleckého zakončil prudkou ranou zblízka celou akci Vojtěch Borýsek - 0:3. Domácí vůbec nevěděli co si počít a od čtvrté branky je zachránil praporek nad hlavou pomezního a není potřeba dodávat, že padla po standardce. Jalubští přišli ke slovu až ve 35.minutě, ale střela Gajdoruse šla těsně vedle. Jediný světlý okamžik domácích přišel v závěrečné pětiminutovce první poloviny. Nejprve hlavičkoval po rohu z malého vápna Gajdorus a Hladiš v brance Nivnice vytasil skvělou robizonádu a byl z toho znovu roh. Po něm zase poskakoval balon po brankové čáře, ale byl z toho třetí a poslední roh domácích a víc nic. 

Nivnice nepřipustila možnost dramatu

Kdo čekal ve druhé polovině tlak domácích, tak čeká dodnes. Za celý poločas šla na branku Nivnice jedna střela a i ta letěla pět metrů nad. V dresu hostí začal oplývat aktivitou J.Máčalík, který vinou zranění začal zápas na lavičce náhradníků. Jeho první šance po centru P.Ligase a přihrávce Veleckého skončila na nohou brankáře Davida. Po hodině hry předvedl pěkné sólo Smítal zase měl plné ruce práce domácí David. Ten musel být ve střehu i po pumelici J.Máčálíka, ale balon trefil jen síť za brankou. Hosté si po celou druhou polovinu utkání udržovali územní převahu ovšem s vědomím solidního náskoku už nemuseli nikam pospíchat, stačilo jim pozorně bránit, což se také dělo. Nivničané i přes některé absence v sestavě podali nadstandardní výkon a po loňském sestupu opět fotbal v jejich podání baví. 



Ohlasy k zápasu



TJ Nivnice
Miroslav Ondrůšek - trenér Nivnice: Dnešní utkání rozhodly standardní situace našeho mužstva, neboť jsme z nich dali všechny tři branky. Hráči odvedli poctivý výkon, přestože někteří hráli s různými indispozicemi. Jejich přístup mě potěšil.



Sestavy


SK Jalubí
L. David [-] - M. Vrábl [-] , T. Ulman [-] , M. Jungman [-] (74. J. Tomaštík [-] ) , P. Doseděl [-] , L. Janeček [-] , P. Hromada [-] (69. M. Andrýsek [-] ) , T. Gajdorus [-] (82. J. Sýkora [-] ) , P. Klajn [-] , J. Botek [-] (46. M. Burián [-] ) , J. Kříž [-]

TJ Nivnice
F. Hladiš [-] - P. Ligas [-] , M. Máčalík [-] , J. Michalec [-] , P. Pražan [-] - L. Ligas [-] , P. Stojaspal [-] (86. A. Vrága [-] ) , V. Velecký [-] - V. Borýsek [-] (48. J. Máčalík [-] ) , F. Májek [-] (89. Z. Kostelník [-] ) - J. Smítal [-] (88. M. Trtek [-] )

ŽK: 35. T. Gajdorus , 53. J. Kříž - 36. V. Borýsek , 49. J. Michalec , 70. J. Smítal , 76. L. Ligas , 87. A. Vrága .
Hráči zápasu: P. Ligas , V. Velecký .
Místo: Jalubí. Počet diváků: 120. Rozhodčí: MALOTA Vladimír - DOSTÁLEK Josef, DUJÍČEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Ořechov 19 67:29 41
2 TJ Buchlovice 19 39:25 37
3 TJ Topolná 19 30:20 36
4 1. FC Polešovice 19 34:27 33
5 TJ Zdounky 19 48:31 33
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 David Moravec 19
2 Martin Bartek 19
3 Martin Zálešák 17
4 Jakub Kowalík 16
5 David Červenka 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 74 59,2% 0
2 David Večeřa 60 53,6% 0
3 Petr Štangl 49 55,1% 0
4 Ladislav Beran 39 50,6% 0
5 Tomáš Krejča 39 52,7% 0
Zobrazit celou tabulku