0:2
(0:1)
38. V. Velecký
76. L. Ligas (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 10:15

11.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nivnice zvítězila i v dalším venkovním utkání. Tentokrát odváží body z Kunovic


Branky


38. V. Velecký , 76. L. Ligas (p.)
0

Jedenácka borců z Nivnice nechtěla první místo nikomu přepustit a k tomu vedla jenom jedna cesta a tou bylo vítězství. Domácí, kterým se v poslední době výsledkově nedaří, mají silný mančaft a proti vedoucímu celku soutěže se jim motivace hledala snadno. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nivnice se ujala před koncem poločasu vedení

V úvodu byly Kunovice o něco aktivnější a vypracovaly si dva rohové kopy, ale z nich se nic vážného nestalo. Ve 12.minutě už můžeme mluvit o první vyložené šanci. Vyraženou střelu brankáře Hladiše se snažil dorážet domácí Klvaňa, ale gólman byl znovu na místě. Nivničané se připomněli v 16.minutě. Velmi rychlý kontr táhli Májek s Borýskem a na jeho konci byl L.Ligas, který v dobré pozici z deseti metrů přestřelil. V 19.minutě zahrával stejný hráč standardní situaci a ve velkém čtverci se k zakončení hlavou dostal P.Ligas, ale míč putoval mimo konstrukci. Přesně po půlhodině hry hlavičkoval domácí Klvaňa po centru zprava, ale pouze do náruče rozchytaného gólmana Hladiše. Ve 36.minutě se k rychlé zteči domácí branky prodral V.Velecký, ale na konci celého dobrodružství byl u tyče připravený brankář Uhlík. Tatáž situace ovšem s jiným koncem nastala ve 38.minutě. Předchozí akcí povzbuzen skvěle hrající Vlastimil Velecký zamotal oba domácí stopery a míč poslal kolem brankáře poprvé do sítě - 0:1. Pro fotbalisty Kunovic to byla studená sprcha. Do té doby měli domácí míč častěji na kopačkách, ale vázla jim finální přihrávka a vyložené šance něměli. Ta nastala v poslední minutě prvního poločasu. Nejdříve střílel z dálky Brim a hned potom následoval další z mnoha rohů domácích. Po jeho zahrání skákal balon na brankové čáře z nohy na nohu a bylo jenom otázkou jestli bude tou poslední domácí nebo hostující. Ukázalo se, že ani jedno nebude pravdou. Míč odvrátil brankář Hladiš a do brejku se dostal obránce Pražan. Toho na půlce sestřelil domácí obránce a mohl být rád za žlutý kartónek. Ještě před zahráním standardky odpískal sudí konec prvního poločasu. 

Nivnice dotáhla utkání do vítězného konce

Druhá část začala dle předpokladů. Kunovičtí hráči začali tlakem, ale stejně jako v prvním poločase si z něj vytvořili jenom množství rohů. Ty střídavě odvraceli obránci nebo brankář Hladiš. Domácí se po hodině hry pokoušeli třikrát přepsat stav, když  postupně stříleli Růžička, Klvaňa a Černý, ale všechny pokusy byly z dálky a končily buď rohy či odkopem od branky Nivničanů. Zajímavý okamžik ještě nastal na hraně pokutovýho uzemí hostů kolem 66.minuty. Nivnický Máčalík tělem zablokoval domácího Klvaňu, který se dožadoval přímého nebo pokutového kopu. V 68.minutě výrazně postrašil obránce domácích Májek po průniku mladičkého Stojaspala. Na čáře velkého vápna si narovnal míč k prudké střele, ale ta šla naštěstí pro domácí do prostor, které zabíral brankář Uhlík. Nivničané vycítili příležitost a z obav o hubený náskok hodlali přidat druhý gól. V 75.minutě ho mohl docílit Májek. U rohového praporku po vhozeném autu zakombinovali V.Velecký se Z.Kostelníkem a na konci akce hlavičkoval tento forvard vedle víka domácí branky. Nivnickým fotbalistům se pobyt u vápna domácích zalíbil a už za minutu ho zužitkovali. V 76.minutě kroužil kolem vápna domácích Májek tak dlouho až přihrál Kostelníkovi, který nabral rychlost a vletěl před branku domácích. Tam číhal obránce Černý a našeho záložníka poslal na trávník. Přesný rozhodčí Horváth nařídil penaltu a neváhal ani se žlutou kartou. Pokutový kop si na svá bedra vzal Libor Ligas a střelou k tyči zvýšil na 2:0. Poslední čtvrthodinka byla stále stejnou písničkou. Domácí centrovali jeden balon za druhým, ale buď do rukou brankáře nebo dokonce za branku. Kunovičtí tím ztráceli poslední zbytky sil na úpravu skóre a hostům hra na protiútoky vyhovovala. Když k tomu připočteme, že hráči hostí na soupeřově polovině dovedli podržet míč, tak bylo o dělbě bodů rozhodnuto. Fotbalisté Nivnice odehráli páté utkání na hřišti soupeřů a i páté vyhráli!



Ohlasy k zápasu


Fotbal Kunovice
Jakub Sklenář - hráč: Po celý zápas jsme byli lepším a aktivnějším mužstvem, ale oni dobře chodili do protiútoků. Hlavně do stavu 0:2, pak už jsme rezignovali a na konci si to hosté zkušeně pohlídali. Po delší době se dařilo i herně, ale zase je z toho prohra a už čtvrtá za sebou a třetí bez vstřelené branky. Už je to pomalu frustrace a křeč.




Sestavy


Fotbal Kunovice
R. Uhlík [-] - O. Brim [-] , O. Šebák [-] (51. D. Řihák [-] ) , M. Lahodný [-] , D. Klvaňa [-] , D. Škrášek [-] , J. Baný [-] (84. L. Krček [-] ) , V. Petřek [-] , L. Černý [-] , J. Růžička [-] (63. T. Schubert [-] ) , P. Žák [-]

TJ Nivnice
F. Hladiš [-] - L. Ligas [-] , V. Velecký [-] , V. Borýsek [-] (81. J. Smítal [-] ) , F. Májek [-] , P. Pražan [-] , Z. Kostelník [-] , P. Stojaspal [-] , J. Michalec [-] (90. T. Kašpárek [-] ) , M. Máčalík [-] , P. Ligas [-]

ŽK: 32. J. Baný , 45. P. Žák , 75. L. Černý , 85. D. Škrášek - 16. J. Michalec .
Hráči zápasu: V. Petřek - F. Hladiš , V. Velecký .
Místo: Kunovice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Horváth Antonín - DUJÍČEK Ladislav, ŠUBÍK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.