Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:30

3.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov si doma smlsnul na rezervě Slavičína


0

Do Tlumačova zavítala v neděli rezerva Slavičína, která ovšem přijela k utkání pouze s jedenácti hráči bez jediného náhradníka. To se také hostím vymstilo, neboť před půlí se zranil obránce Fojtík a Valaši tak hráli celý poločas v deseti. Domácí tým toho náležitě využil a nasázel B týmu Slavičína pět branek, třikrát se trefil hráč uplynulého kola Dan Máčala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin se odcházelo za stavu 1:0, hostům se zranil Fojtík

 

Domácí hráči vstoupili do utkání aktivně a během prvních deseti minut si vytvořili několik slibných střeleckých příležitostí, které výborný Aleš Ocelík v bráně hostů vychytal. V době, kdy se do hry začali dostávat i hráči Slavičína, vyvezl ve 13. minutě balón z obrany Patrik Mouka, přihrál bratrovi Jiřímu, ten uvolnil Jiřího Jonáška, který se tváří v tvář Ocelíkovi nemýlil. Domácí vstřelená branka nabudila k dalšímu náporu, kýžený druhý gól se jim však do konce první půle vstřelit nepodařilo. Hráči Slavičína se k ohrožení brány Miroslava Škrabala nedostali. Ve 44. minutě se navíc zranil hostující hráč Bronislav Fojtík, který v souboji o míč špatně došlápl, a protože hosté neměli nikoho na střídání, museli dohrát zbytek zápasu v deseti. 

 

 

 

Rezerva Slavičína hrála druhou půli v deseti, domácí toho využili

Tato skutečnost určila obraz hry ve druhém poločase. Slavičín bránil a hráči Tlumačova dobývali jeho bránu. Uklidňující gól na 2:0 zařídil domácím brzy po změně stran v 48. minutě hlavou kanonýr Dan Máčala po centru Bolka Psoty. V 76. minutě stejný hráč technickou střelou z 18 metrů zvýšil už na 3:0 pro Tlumačov. Hosté se dočkali čestného úspěchu v 78. minutě, kdy chybu domácích v rozehrávce zužitkoval Adam Bartoš. V 85. minutě byl ve vápně hostů faulován Patrik Mouka a z nařízené penalty zkompletoval hattrick Dan Máčala. Na konečných 5:1 pro Tlumačov upravil v 88. minutě hlavou Radek Zálešák po krásném centru Zdeňka Jonáška.



Ohlasy k zápasu


SK Tlumačov
Miroslav Škrabal - brankář: Výhru jsme si zasloužili, hosté v deseti hráčích neměli na našem velkém hřišti šanci a v poklidu jsme dokráčeli k jasné výhře. Jsem rád, že se střelecky probudil Dan Máčala , který dal hattrick.

FC TVD Slavičín B
Staňa Belžík - sekretář: Naše problémy s hráči stále trvají, přijeli jsme s jedenácti hráči a po zranění Fojtíka jsme hráli dokonce celý poločas v deseti. Mladíci v našem týmu zaskakují za bývalé opory a je toho na ně ještě hodně. V příštím kole s Veselou musíme zabrat, snad nám už konečně pomůžou fluktuanti z A týmu.



Sestavy


SK Tlumačov
M. Škrabal [-] - R. Dvořák [-] , P. Mouka [-] , J. Mouka [-] (61. R. Šimoník [-] ) , T. Duroň [-] - S. Malý [-] , R. Zálešák [-] , B. Psota [-] (52. M. Juhaňák [-] ) , Z. Jonášek [-] (79. P. Barwig [-] ) - O. Sedlář [-] , D. Máčala [-] (89. J. Jonášek [-] )

FC TVD Slavičín B
A. Ocelík [-] - R. Bureš [-] , B. Fojtík [-] , O. Floreš [-] , M. Ocelík [-] - M. Goňa [-] , J. Neuman [-] , F. Ondruš [-] , Š. Havlín [-] - A. Bartoš [-] , M. Švach ml. [-]

ŽK: 60. R. Zálešák - 49. M. Švach ml. , 83. O. Floreš .
Hráči zápasu: D. Máčala .
Místo: Tlumačov. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku