3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola jednoznačně pro Kateřinice


Branky


0

V Kateřinicích se odehrálo nejzajímavější utkání 7. kola. První Kateřinice hostily druhou Francovu Lhotu. Domácí tým však neponechal nic náhodě a Lhotu porazil rozdílem třídy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se trefil pouze Peredarjuk

Kateřinice vstoupily do prvního poločasu nejlépe jak mohly a hned v 5. minutě se radovaly z úvodní branky. Po centru Drdy se střelecky prosadil útočník Václav Peredarjuk - 1:0. Domácí tým měl i nadále velký nápor, ale hostům se dařilo odolávat. Francova Lhota nakonec přečkala nápor domácích, kteří už si žádnou větší šanci nedokázali vypracovat. 

 

Drda s Kotrlou pojistili vítězství Kačic

Druhý poločas byl ze strany hostů už jen trápení. Domácí už jen kontrolovali hru, která už byla ve druhém poločase hodně kouskovaná. Skóre se podruhé měnilo až v 71. minutě a byli to opět domácí, kteří navýšili svůj náskok. Strůjcem gólového momentu byl opět ve formě hrající Jiří Drda, ještě nedávno hájící barvy béčka Sigmy Olomouc, jenž se nemýlil a zvýšil na 2:0. Hosté přestali stíhat a následně přišel trest, v 88. minutě se po centru opět z gólu hlavou radoval tentokrát Václav Kotrla - 3:0. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kateřinice
Lubomír Dančák - hráč, TJ Sokol Kateřinice: "Byl to zápas nahoru dolů, boj do poslední minuty. Štěstí přálo nám, díky čemuž jsme zaslouženě vyhráli."

TJ Sokol Francova Lhota
Martin Trchalík, představitel klubu TJ Sokol Francova Lhota: "Druhý poločas jsme se bohužel trápili, a tak mohli domácí kontrolovat hru. Přestali jsme stíhat a zaslouženě jsme dostali další dva góly."



Sestavy


TJ Sokol Kateřinice
O. Ruman [-] - O. Kuzník [-] , J. Kuzník [-] , Z. Ondra [-] , P. Vrba [-] - J. Drda [-] , V. Kotrla [-] , M. Olšák [-] , L. Dančák [-] (53. M. Kovaříček [-] ) - V. Peredarjuk [-] (81. P. Hrabica [-] ) , P. Starec [-] (88. D. Husička [-] )

TJ Sokol Francova Lhota
R. Boško [-] - L. Filák [-] , M. Rösner [-] , O. Mikulín [-] (75. J. Daněk [-] ) - R. Chmela [-] , M. Kuriš [-] (46. M. Kindl [-] ) , R. Matušinec [-] , R. Zimek [-] , P. Pukýš [-] - M. Mňačko [-] , O. Filák [-]

ŽK: 69. M. Kindl .
Místo: Kateřinice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Konečný Bronislav  - Nevrla, Dančák.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.