0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby rozhodly až penalty


Branky


0

Sedmé kolo přineslo několik zajímavých utkání, a mezi ně rozhodně patřilo derby mezi Hutiskem a Prostřední Bečvou. Oba celky v 6. kole zvítězily, a tak se dal očekávat vyrovnaný souboj do poslední minuty. Diváci se bohužel gólů nedočkali, tudíž musel rozhodnout penaltový rozstřel. V tom byli úspěšnější hosté, kteří na penalty vyhráli 5:4. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas skončil bez branek

Do utkání lépe vstoupili domácí hráči, kteří byli od úvodu mírně aktivnější a vypracovávali si také více šancí. Lepší útočná fáze byla způsobena i přesunem Roberta Křenka do útoku. První vážnější příležitost mělo Hutisko přibližně v 25. minutě, zmíněný Robert Křenek dostal pěkný pas, ale z blízkosti trefil pouze tyčku. Prostřední Bečva se poté také dostávala do pár šancí, ale žádná z nich nezaváněla brankou. 

 

 

Kozák nastřelil v 90. minutě břevno

Druhý poločas se velice podobal tomu prvnímu. V úvodu bylo lepší Hutisko, ale nikdo z jeho hráčů nedokázal překonat opět výborně chytajícího Jurajdu. Utkání mělo dobré tempo, hrálo se nahoru dolů, ale ani jeden z týmů nedokázal protrhnout střeleckou smůlu. Od druhé poloviny druhého poločasu se taktovky ujala Prostřední Bečva, která začala mít mírně navrch. Nakonec to byli však domácí, kteří mohli strhnout vítězství na svou stranu. Kozák dostal pěknou přihrávku na hranici velkého vápna, ale jeho dělovku zastavilo břevno. Na konci zápasu došlo ještě k zajímavému incidentu, za hrubé nadávky byl totiž vyloučen Zdeněk Janíček. 

Bod navíc si připsala Prostřední Bečva

Jediný, kdo pokutový kop neproměnil, byl Roman Křenek, jehož střelu doprostřed branky vyrazil Jurajda, a tak si hosté odvezli cenný bod navíc. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hutisko - Solanec
Jaroslav Šindler - vedoucí týmu Sokol Hutisko-Solanec: "Byl to vyrovnaný zápas, nahoru dolů. Ze začátku jsme byli lepší, ale nedokázali jsme se střelecky prosadit. Na konci Kozák trefil břevno, ale jinak hostům výborně zachytal brankář Jurajda."




Sestavy


Sokol Hutisko - Solanec
J. Hrabčák [-] - D. Baroš [-] , M. Kubáň [-] (75. M. Talpa [-] ) , R. Křenek [-] , L. Poruba [-] - J. Koláček [-] , T. Kozák [-] , M. Baroš [-] , M. Adamec [-] - R. Křenek [-] , L. Fiurášek [-]

FK Prostřední Bečva
A. Jurajda [-] - R. Balejík [-] , O. Kuba [-] , P. Kysučan [-] , Z. Janíček [-] - J. Vašut [-] , J. Vašek [-] , P. Kubáň [-] , M. Polášek [-] - L. Křenek [-] , L. Křenek st. [-]

ŽK: 74. D. Baroš , 90. R. Křenek - 59. Z. Janíček , 70. R. Balejík . ČK: 68. Z. Janíček .
Hráči zápasu: M. Baroš - A. Jurajda .
Místo: Hutisko. Počet diváků: 230. Rozhodčí: Číž Roman - Žniva, Stodůlka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.