2:3p.
(1:1)
13. J. Novák (p.)
49. D. Ondra
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vizovice doma obraly o bod Valašskou Polanku


Branky


38. M. Pšenčík (p.) , 90. M. Pšenčík - 13. J. Novák (p.) , 49. D. Ondra
0

Vizovičtí chtěli napravit špatné výsledky z posledních dvou kol, ve kterých shodně prohráli 0:1. To se jim alespoň částečně podařilo, když v 8. kole dokázali v základním hracím čase remizovat s Valašskou Polankou 2:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nabídl dvě penalty

Polančanům se vrátil do sestavy jeden ze tří marodů, Roman Trčka. Ten vydržel na hřišti do 75. minuty, pak musel pro svalové zranění opět střídat. Mnohem větší vrásky na čele přivodilo trenéru Hajdovi v 8. minutě zranění Ondry Adámka, pro kterého musela na Vizovické hřiště přijet záchranka. Ve 13. minutě se poprvé měnilo skóre. David Ondra našel Nováka, který se přes obránce dostal do vápna. V pokutovém území byl ale Novák nedovoleně zastaven a sudí bez váhání nařídil pokutový kop. Sám faulovaný pokutový kop s přehledem proměnil - 0:1. Ve 21. minutě mohl zvýšit vedení Petr Filgas, Špaček ale dobře zasáhl na zadní tyči, a vyrazil na roh. Ve 26. minutě centroval opět Filgas na Davida Mačka, ten jen těsně minul pravou tyč Špačkovy branky. Pak se osmělili i domácí, Fuksa upaloval z půlky hřiště sám na Ondru, byl však dostižen a následnou střelu srazili obránci Polanky do bezpečí. Ve 35. minutě unikl po pravém křídle David Maček, zbavil se obránce ale při zpětné přihrávce podklouzl a míč mu sebral pozorný Špaček. Ve 38. minutě dostali výhodu pokutového kopu i domácí, a kapitán Michal Pšenčík ji taktéž bezpečně promněnil - 1:1. Pak pálil nebezpečně z přímého kopu Jiří Novák, míč jen těsně minul levou tyč domácí branky. Ve 44. minutě unikl opět David Maček, domácí obrana jej zastavila nedovoleně, Novák ale z přímého kopu neměl přesná mířidla.

 

Druhý poločas skončil smírně 1:1

Ve 49. minutě se ujali Polančané vedení, David Maček našel dlouhým autem Davida Ondru a ten prostřelil Špačka - 1:2. V 55. minutě zahrával domácí Štěpaník přímý kop z 25 metrů, ale jen do náruče Ondry. Polančanům ještě zatrnulo v 62. minutě, když S.Adámek nepřesně přihrával malou domů Ondrovi, domácím ale unikl míč do zámezí. Hosté pak nadále byli aktivnější a po zbytek druhé půle odehráli na polovině domácích. Co ovšem nevyužili byly brankové přiležitosti. A tak přišel pro Polančany trest, domácí rozehrávali v první minutě nastavení přímý kop od půlící čáry. Hlavičku domácích stihl ještě Ondra vyrazit, bohužel jen před volného Michala Pšenčíka, pro kterého už nebyl problém dostat míč do prázdné branky 2:2. Pro Pšenčíka to byla druhá branka v utkání.  

 

Hosté penalty zvládli lépe

Pokutové kopy začal jako první hostující S.Adámek, úspěšný ovšem nebyl. Úspěšný nebyl ani domácí kapitán Pšenčík. Druhou sérii načal Lukáš Trčka, a s přehledem proměnil, na druhé straně si vedl obdobně domácí Fuksa, 1:1. Za Polanku pak zvýšil Lukáš Daněk, domácí neproměnili Kolaříkem, 1:2. V další sérii proměnil Michal Baran, domácího Štěpaníka ale vychytal penaltový mág Jakub Kolínek a tak hosté berou bonusový bod navíc za výhru v penaltách 3:1.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Valašská Polanka
Jan Tajzler, vedoucí mužstva TJ Sokol Valašská Polanka: "Podařilo se nám znovu vyhrát, ale mnohem důležitější pro nás bude zdravotní stav Ondry Adámka, kterého musela ze hřiště odvést záchranka, snad bude brzy v pořádku a pomůže nám k dalším bodům."



Sestavy



TJ Sokol Valašská Polanka
J. Ondra [-] - S. Adámek [-] , P. Filgas [-] , O. Adámek [-] (8. P. Polanský [-] ) , R. Trčka [-] - J. Novák [-] , D. Ondra [-] , L. Trčka [-] , J. Gergela [-] - J. Řezníček [-] , D. Maček [-]

Hráči zápasu: M. Pšenčík .
Místo: Vizovice. Počet diváků: 82. Rozhodčí: Nuc Jiří - Kudrnáč, Daněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.