J. Kvapil 4. (vl.)
L. Černý 29.
V. Maňas 85.
3:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Deštivé utkání mezi Velvary a Bakovem, ve kterém padlo šest branek, skončilo remízou


Branky


4. J. Kvapil (vl.) , 29. L. Černý , 85. V. Maňas - 6. J. Kvapil , 55. F. Bartoň , 58. M. Ajchler
4

B-týmu Velvar se na jaře daří. Až na jedno nepovedené utkání ve Velkém Borku je zatím stoprocentní. Dnes ho však čekal těžký soupeř z Bakova, který ale poslední dva zápasy prohrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení domácích

Utkání bylo od začátku ovlivněno silným deštěm, ne však ve špatném slova smyslu. Naopak, balón i hra byla rychlá a diváci se tak určitě nenudili.

 

Už ve 4. minutě jsme viděli první branku. Po centru z levé strany si balón do vlastní sítě srazil hostující Jan Kvapil a Velvary tak vedly 1:0.

 

Autor úvodního gólu Jan Kvapil na svojí vlastní branku ihned odpověděl a za dvě minuty zavěsil do správné branky. Bakov tak vyrovnal na 1:1.

 

Ve 29. minutě si Velvary vzaly vedení zpátky. Michal Leibl zahrával přímý kop. Jeho centr se snesl na hlavu Lukáše Černého a ten parádně skóroval.

 

Poměrně vyrovnaný první poločas tak skončil lépe pro domácí, kteří po úvodní pětačtyřicetiminutovce vedli nad soupeřem z Bakova 2:1.

Tři góly a z toho dva v síti domácích

Po nástupu do druhé půle netrvalo velvarské vedení příliš dlouho. V 55. minutě vyrovnal na 2:2 po skrumáži ve vápně hostující František Bartoň.

 

O tři minuty později se Bakov dostal do vedení. Po nepovedené přihrávce od Davida Šlégra, který dával malou domů, skóroval Martin Ajchler.

 

Další branky poté dlouho nepřicházely, šancí však bylo k vidění poměrně dost, a to na obou stranách.

 

V 85. minutě se diváci ještě jednoho gólu dočkali, a to na straně domácích. Velvarský Vojtěch Maňas napřáhl z hranice vápna a svou slabší nohou stanovil konečný výsledek utkání na 3:3.

 

Velvary se tak po vyrovnaném utkání plném gólů rozešly s Bakovem remízou.



Ohlasy k zápasu


Slovan Velvary B
Radek Šmíd: Celé utkání se hrálo za deštivého počasí a hřiště proto bylo hodně mokré. Hráli jsme s kvalitním soupeřem a myslím, že remíza je po vývoji celého zápasu zasloužená.

SK Bakov nad Jizerou
Jaroslav Kamenický: Vzhledem k tomu, v jaké sestavě jsme do Velvar jeli, tak jsem spokojený s bodem. Musím říct, že soupeř měl své kvality a remíza je dle mého názoru zasloužená.



Sestavy


Slovan Velvary B
M. Majtaník [-] - M. Radošinský [-] , L. Černý [-] (46. L. Šmíd [-] ) , D. Šlégr [-] , J. Dvořák [-] (46. R. Bunikovský [-] ) , M. Vošmera [-] , M. Leibl [-] (68. P. Peiger [-] ) , F. Krška [-] , V. Podivínský [-] , V. Maňas [-] , M. Růžek [-]

SK Bakov nad Jizerou
V. Klíma [-] - R. Cecava [-] , T. Vitmajer [-] (68. J. Mareš [-] ) , T. Formáček [-] (83. J. Prokůpek [-] ) , P. Vitmajer [-] , R. Frélich [-] , J. Říha [-] (46. O. Prokůpek [-] ) , D. Boško [-] , F. Bartoň [-] , M. Ajchler [-] , J. Kvapil [-]

ŽK: 51. L. Šmíd - 43. J. Říha , 71. T. Formáček , 88. D. Boško .
Počet diváků: 45.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Tomáš Prejsa
Tip experta: výhra domácích

Jarní forma Bakova upadá a Velvary jsou doma nebezpečné. Tady věřím, že si výhru pohlídají domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů