0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorizovaný Bakov doma podlehl Holubicím


Branky


4

Holubice, které na jaře zatím získaly jediný bod, přijely na půdu Bakova. Tomu se v jarní části sezóny poměrně daří, v minulém kole však podlehl v Byšicím, a tak si dnes chtěl proti papírově slabšímu soupeři udělat reparát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli jsme branku neviděli

První poločas byl pro diváky spíše nezajímavý. Málo šancí, hodně soubojů a celkově boj o střed hřiště.

 

Jedna vyložená příležitost však k vidění byla, a to ve 45. minutě. Domácí kopali přímý kop a z odraženého balónu se v obrovské šanci ocitl kapitán Radek Frelich. Branku však minul.

 

První půle tak branku nepřinesla a skončila nerozhodně 0:0.

Neproměněné šance domácích a branka hostů

Do druhého poločasu vstoupily fantasticky hosté, kteří dokázali vstřelit branku. Ihned po rozehrávce se po chybě v zadních řadách Bakova prosadil Jan Tománek. Holubice tak překvapivě vedly v Bakově 1:0.

 

O necelých dvacet minut později přišla další komplikace pro domácí tým. Po druhé žluté kartě musel předčasně odejít do sprch Matěj Vaněk.

 

V 78. minutě přišlo vyloučení také na straně hostů. Hřiště musel po druhé žluté kartě předčasně opustit Lukáš Brož.

 

V závěru utkání měl Bakov minimálně čtyři vyložené příležitosti k tomu, aby vyrovnal a také otočil skóre utkání. Nikdo z domácích fotbalistů se však mezi střelce zapsat nedokázal, a utkání mezi Bakovem a Holubicemi tak skončilo překvapivou výhrou hostujícího týmu, který zvítězil 1:0 po gólu Jana Tománka.



Ohlasy k zápasu


SK Bakov nad Jizerou
Jaroslav Kamenický: V závěru utkání jsme měli tutové šance, které jsme nedokázali proměnit. Zápas jsme prohráli vlastní nemohoucností. Asi takhle bych to zhodnotil, to je to nejvýstižnější.

TJ Sokol Holubice
Roman Slavíček: Vzhledem k tomu, že jsme do Bakova přijeli v jedenácti lidech, tak jsme to naladili na bojovnou vlnu a tím, jak se kluci semkli, jsme zde dokázali vyhrát. Samozřejmě jsme ale také měli štěstí, jelikož soupeř měl vyložené šance, které neproměnil.



Sestavy


SK Bakov nad Jizerou
J. Kroupa [-] - P. Vitmajer [-] (65. V. Zvolinski [-] ) , T. Vitmajer [-] (77. J. Turek [-] ) , J. Kvapil [-] , M. Ajchler [-] (65. O. Prokůpek [-] ) , M. Vaněk [-] , F. Bartoň [-] , D. Boško [-] , P. Hájek [-] (87. R. Kohnhäuser [-] ) , J. Říha [-] , R. Frélich [-]

TJ Sokol Holubice
R. Pečonka [-] - A. Valtr [-] , L. Brož [-] - R. Ježek [-] , M. Čejka [-] - F. Valtr [-] - K. Prilepskiy [-] , J. Stuchlý [-] , J. Tománek [-] , R. Pawlus [-] , M. Peroutka [-]

ŽK: 29. P. Vitmajer , 34. J. Kvapil , 48. M. Vaněk , 70. J. Kroupa , 90. D. Boško - 55. L. Brož , 66. M. Čejka , 84. R. Ježek . ČK: 65. M. Vaněk - 78. L. Brož .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Laštovička Stanislav - JEŘÁBEK Michal, KOCMAN Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Matěj Vaněk
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase budeme chtít napravit zaváhání z předchozího kola. Nic jiného než 3 body nebereme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích